BTC USD 61,141.1 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell [WTS] Brand New Limited Edition Authentic Ed Hardy/Christian Audigier for sale!

cyra

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2009
Messages
149
Reaction score
0
Points
10
100% Authentic Ed Hardy/Christian Audigier Zora Hobo Handbag
RM400
US retail price: USD245
Dust Bag included
Color: Silver

Brand New!!! First picture tu gambar sebenar yeeee

Afaf+ke+PP+188.JPG
1240872-1-2x.jpg

1240872-2-2x.jpg
1240872-3-2x.jpg

1240872-5-2x.jpg
1240872-p-2x.jpg



Bag nih mmg sgt cun!! Tapi saya terpaksa letgo sbb perlukan budget for a new breastpump.. huhuhu

Totally brand new!!! Reason being, saya ada beli one Aigner bag pada masa yang sama... so melaram dgn bag Aigner tu dulu... bag ni simpan sementara dok menghitung should letgo or not.. hehehe

My Description:

Bag nih somewhat rugged, somewhat chic... yg buatkan nampak rugged dan edgy tu sbb dia guna zip sebagai outline to the pockets dan bunga ros tiga bijik tu.. something yang totally different dan yang pastinya susah nak jumpa org pakai the same bag sbb yg ini limited edition from Christian Audigier (butik nya ada di Empire Shopping Gallery, Subang) - Ed Hardy nya designer.

Saiz yang besar, dan ruang yang spacious.. boleh muat file A4 dan juga 12" screen notebook/laptop!

Ada 3 compartment.. so senang nak organize barang2 uols... pocket depan dua bijik tu boleh laa buat letak kunci, handphone, pen, lip gloss, dan segala macam benda2 kecik... takpon boleh gak guna 2 side pockets tu... kesimpulannya, bag ni sungguh generous dgn segala macam compartment... boleh organize brg dgn gembiranya!

Kalau uols jenis selalu travel, bag ni sangatlaaa sesuai nya sbb dah boleh sumbat segala macam mak nenek barang kan.. juga sesuai untuk mommy2 untuk sumbat baju+pampers+wipes+botol susu anak2... hehehe


Ok.. nih pulak description from internet:

* Supple Synthetic Leather is soft and luxurious with zipper edging and rosettes shaped out of zippers.
* Three Roses shaped out of zippers on the left
* Two Pocket on the front
* Two side pockets
* Printed Christian Audigier Logo inside of bag
* One zipper pocket on the back
* Outer: 100% PVC
* Inner: 100% Polyester
* Size: 12.5 " X15.5" X 5"
* Great for a night out or a cusual day-time bag.
* Christian Audigier Women’s Zora Hobo. Black supple leather is soft and luxurious with zipper edging and rosettes shaped out of zippers. Wide and deep, The inside has a soft silky lining with zippered compartment divider. Black emblem zipper tabs with clear stones hang off every zipper. This bag is stylish, edgy and chic.
 

CG Sponsors




Top
Log in Register