[wts]barang kawasaki kips kr150(bkn superkips)

CG Sponsors




com_my

Banned
Joined
Feb 1, 2010
Messages
172
Reaction score
1
Points
15
Assalamualaikum, selamat pagi, petang, malam kepada abang2, kakak2, master2, sifu2, adik2...

saya baru disini..harap2 boleh beri tunjuk ajar..:">

selalu ade kat sini pun beli liberty reserve je..hu..:p

saya ade sket barang nk jual...semuanye used item..

TANK MINYAK = RM150

TAPAK KAKI DPN BLAKANG DAN PADEL BREK = RM120

BREK CALIPER + MASTER PUMP DPN BLAKANG = RM 150

FOK DPN = RM120

SWING ARM = RM 180

METER LENGKAP NGAN WIRING = RM 170

SPORTRIM ORIGINAL ENKEI KOSONG + DISC = RM450 (gambar xupload lagi,warne putih)


SPARE PART ENJIN PN ADE GAK PM ME BARANG APE AND GIVE ME UR BEST PRICE

Nak pos? Boleh..Sy poskan kemana2 dalam malaysia tanpa bayaran tambahan..semenanjung je la..:D

Nak COD?Boleh gak.. tapi area KL n selangor je..

sape2 nak atau ade sedare mare, member2 nak, boleh call saya terus di 019-6494295(mie) atau email kat [email protected] ..

Kalau urgent,bley call sy atau sms trs hp saya takut saya xde depan komputer je..

Terima Kasih..:)cgrock:)cgrock:D




















 
Last edited:
Sponsored Post

com_my

Banned
Joined
Feb 1, 2010
Messages
172
Reaction score
1
Points
15
bump!..kasi up sket thread sy yang xseberapa ni..:D
 

fido1

Banned
Joined
Oct 25, 2009
Messages
7,268
Reaction score
339
Points
81
erm...kips ni payah nak dapat barang sparepart dia..aku punya moto pun da letak jadi tukun..hehehehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register