To Sell WTS : Authentic / Original Oakley Frogskins | Jupiter dari USA

CG Sponsors




sudu karat

Fun Poster
Joined
May 25, 2008
Messages
367
Reaction score
2
Points
15
Salam sejahtera semua,

Ku ada beberapa Oakley untuk dijual, semua Oakley Sunglasses Frogskins dan Jupiter dijamin 200% Original / Authentic.

Order direct from US. Dijamin 40%-70% lebih murah dari butik2 di Malaysia. Korang boleh semak sendiri.

Stock semakin bertambah sekarang, klu ada sesapa berminat ngn mana-mana model Oakley di pasaran tapi rasa nk cari yang murah lagi cuba contact aku, tgk price deal boleh bagi. Order dr US makan masa 5-10 hari untuk sampai bagi yang tade stock.

Dapat ape klu beli??

1. Original Box
2. Microfibre bag (lelain ikut model, klu penah beli tempat lain klu sama je semua hehati yang Fake from China)
3. One Year Oakley Warranty Paper
4. Business card Reply
5. Special paper for certain Artist Series, Limited Edition (optional)
6. Hard Case Vault (bukan semua ada ni, bergantung pada model)

Nak tengok lagi jemput ke BLOG ok.

Contact : Mie Abdullah - 0197070951 (Message je mase opis hour k)
Email : [email protected] / [email protected]
[/B]

Service Provide :

Poslaju - **Free Postage.
COD : Area Kajang, Putrajaya, Bangi sahaja ( call arrangement), maaf saya kurang masa nk pegi jejauh.


p/s : ray-ban sunglasses pon ada gak, check blog klu minat

Ku post beberapa photo in stock sekarang :
**100% dapat macam gambar, dari stock sebenar. Bukan gambar curi internet ye (proof @ mieabdullah.com)

Oakley Frogskins @ Collector Edition


1. Oakley Frogskins Marine Fade / Blue Iridium
** RM 650.00 (Nego)






2. Oakley Frogskins Grenade Fade / Black Iridium
** RM 640.00 (Nego)







Oakley Jupiter Limited Edition/LX/Artist Series



1. Oakley Jupiter Signature Series Ducati Nicky Hayden (Limited Edition)
** RM 449






2. Oakley Jupiter Signature Series Moto GP (Limited Edition)
** RM 449








3. Oakley Jupiter Artist Series C100 (200pcs only produce worldwide)
** RM 900 nett









4. Oakley Jupiter Artist Series Chip Foose Design
** RM 750







5. Oakley Jupiter LX Olive Green
** RM 400







5. Oakley Jupiter LX Tortoise/Creme
** RM 400








6. Oakley Jupiter Julion Wilson
** RM 449


 
Last edited:
Sponsored Post

sudu karat

Fun Poster
Joined
May 25, 2008
Messages
367
Reaction score
2
Points
15
Price revised.. RM 529 - RM 449 - RM 400 , Clearance price
 

overmind

Fun Poster
Joined
Feb 19, 2010
Messages
176
Reaction score
0
Points
10
wah dah revised price... kene tunggu lg ni...:))
 

mr_x6006

Legendary Member
Joined
Sep 26, 2009
Messages
14,719
Reaction score
282
Points
131
Price revised.. RM 529 - RM 449 - RM 400 , Clearance price
Pergh!!

Mantap ni.. kasi la turun lagi TT hrga tu.. huhu :)cgrock



BTW, OAKLEY Jupiter MotoGP ni brape best price dia include Courier bro??

Yg ni siap Hard Case Vault tak??
 
Last edited:

zulfa

Fun Poster
Joined
Apr 8, 2010
Messages
507
Reaction score
0
Points
10
bro,klo dh pkai spek yg ad power cmne ek?mmg x ok ke pkai sunglass?
 

adn4488

Fun Poster
Joined
Feb 7, 2008
Messages
277
Reaction score
0
Points
10
Bro, kalau customed punya glasses boleh dapat tak? Means, saya bagi spec yang saya nak then bro dapatkan. Boleh ke?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register