To Sell [WTS] Android Os phone (SOLD)

CG Sponsors




shafixxx

Active Member
Joined
Apr 20, 2010
Messages
1,258
Reaction score
0
Points
20
Salam.
disini saya ingin mjual pula android phone.
saya dah update ke version 2.1 dan boleh update ke 2.2.
condition saya berani letak 100% no scratch.dijaga rapi sentiasa.
ada warranty lama lagi 16bulan.
mapking android kad juge belum gores.

set yang dapat : box,charger,head phone,kabel,dan sume yang ade dalam box dan juge 4gb memory card.
cara deal : COD ipoh area atau postage.
harga : Sold rm450 to mudah.my buyer :)paid
PM or mesej di 0175928236
sebab nak jual : nak beli iphone plak.hehe.kaki tuka handphone.

sekian terima kasih.:)cgrock







 
Last edited:
Sponsored Post

shafixxx

Active Member
Joined
Apr 20, 2010
Messages
1,258
Reaction score
0
Points
20
mai la pakat2 usha untuk sape2 nak pakai android phone :)
 

aztina

Active Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
1,930
Reaction score
1
Points
25
bump untuk barg baik..
rega jatuh RM500 akuk amik hehe
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,690
Reaction score
361
Points
131
CSL pun dah ada android? :eek:
 

shafixxx

Active Member
Joined
Apr 20, 2010
Messages
1,258
Reaction score
0
Points
20
yes bro ade android.
sampai market international lagi.
sume review untuk market handphone ni sungguh mmuaskan :)
soo memang tak rugi la pakai and sentiasa boleh update.
tak macam model phone lain yang kite sntiasa kena tunggu update official keluar baru boleh update.

jom beli :)
 

shafixxx

Active Member
Joined
Apr 20, 2010
Messages
1,258
Reaction score
0
Points
20
bump lagi lepas lunch.perut kenyang,hati akan terpikat nak amek phone ni.hehe
 

Keyrul37

Active+ Member
Joined
Apr 1, 2010
Messages
4,074
Reaction score
25
Points
25
dasat gak csl nih ek..screen dia tft ke?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register