BTC USD 61,228.3 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

[wts] 3GHOST UNLIMITED (HARGA PROMOSI)

appybest

Fun Poster
Joined
Nov 30, 2010
Messages
707
Reaction score
0
Points
10
3GHOST UNLIMITED​





PROMOSI 4 AUGUST 2014 SEHINGGA 18 AUGUST 2014
1 SIM 3GHOST HANYA RM100 SAHAJA!!



BERMINAT?

Hubungi 0139393579 untuk tempahan (lebih baik sms) sila bagitahu anda baca iklan di CG. dekat forum lain harga aku letak tinggi. hehe


Sila pastikan anda memberikan alamat yang betul untuk urusan pos, barangan yang return kerana salah alamat yang diberikan akan dikenakan penalti RM20.


Boleh m2u, cimbclicks, cash deposit atau atm (simpan bukti pembayaran)

BUAT PEMBAYARAN KE:
Bleh bank in ke :-

Maybank :- 106138047981
Nama : KHAIRUL HAFIZWAN BIN JABAR
Email : [email protected] <--- mesti letak email nie di m2u .. senang nak track
Letakkan maklumat :- nama sebenar kat transaction info tu

CIMB :- 7037183243
Nama : KHAIRUL HAFIZWAN BIN JABAR
Email : [email protected] <--- mesti letak email nie di CIMBCLICKS .. senang nak track

KEMUDIAN EMAIL MAKLUMAT :

SUBJECT: GHOST [jumlah]

Nama penuh:
Alamat:
No telefon:
Bank in bank mana dan pakai apa:
Waktu dan tarikh bank in:
JUMLAH BANK IN:

KE:

[email protected]



SILA BACA KESELURUHAN PENERANGAN DAHULU SEBELUM CALL ATAU SMS. Terima kasih =)​

http://www.speedtest.net/my-result/3667154177

http://www.speedtest.net/my-result/3667156190
 
Last edited:
Sponsored Post

appybest

Fun Poster
Joined
Nov 30, 2010
Messages
707
Reaction score
0
Points
10
Nak beli 1 je boleh?

boleh je


BUAT PEMBAYARAN KE:
Bleh bank in ke :-

Maybank :- 106138047981
Nama : KHAIRUL HAFIZWAN BIN JABAR
Email : [email protected] <--- mesti letak email nie di m2u .. senang nak track
Letakkan maklumat :- nama sebenar kat transaction info tu

CIMB :- 0618 0005853 528
Nama : KHAIRUL HAFIZWAN BIN JABAR
Email : [email protected] <--- mesti letak email nie di CIMBCLICKS .. senang nak track

KEMUDIAN EMAIL MAKLUMAT :
Topik: Beli CElcom skmm - WARGA CG
Nama penuh:
No IC:
Alamat:
No telefon:
Bank in bank mana dan pakai apa:
Waktu dan tarikh bank in:

KE:

[email protected]
 

appybest

Fun Poster
Joined
Nov 30, 2010
Messages
707
Reaction score
0
Points
10
8 pcs telah pun menjadi kepunyaan pelawat CG dan 12 lagi telah dibooking oleh seorang warga CG. Berdasarkan permintaan, insya-allah saya akan cuba dapatkan lebih lagi. Terima kasih membeli. (STOK HABIS) kalau ada akan update.
 

appybest

Fun Poster
Joined
Nov 30, 2010
Messages
707
Reaction score
0
Points
10
BUKTI pos:

EM291112150MY 017983xxx 8pcs
EM291112146MY 0194660xxx 12pcs id cg:OnlineBiz007

saya bukan scam:D
 

dr_bun

Active+ Member
Joined
Mar 19, 2009
Messages
2,553
Reaction score
1
Points
30
tak paham.. kenapa nak jual celcom skmm EXPIRED MAY 2012? kan dah expired tu..
 

appybest

Fun Poster
Joined
Nov 30, 2010
Messages
707
Reaction score
0
Points
10
tak paham.. kenapa nak jual celcom skmm EXPIRED MAY 2012? kan dah expired tu..

tertinggal EXTENDED JUNE 2013,:(( if tengok semua stok celcom skmm yang ada semua extended MAY/JUNE 2013, kopek tgk belakang, semua june 2012 :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register