To Sell [WTS]❤❤100% Authentic Burberry Blue Label Bag- 2 Way Bag - Sling and Shoulder❤❤

CG Sponsors




malerkcausa

Fun Poster
Joined
Aug 29, 2010
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
[WTS]❤❤100% Authentic Burberry Blue Label Bag- 2 Way Bag - Sling and Shoulder❤❤

❤❤❤100% Authentic Burberry Blue Label Bag- 2 Way Bag - Sling & Shoulder❤❤❤

Brand ni ekslusif di Japan sahaja. Masa nak beli pun, di limit seorang satu bag jer.





Boleh dipakai sebagai 'Sling Bag'

or


Juga boleh dipakai sebagai 'Shoulder Bag'!! 2 Styles dalam 1 Bag!! :hehe:




Tags Ori. Nampak tak nombor style tu?ZA474-022-40. Nombor pada tag mesti sama dengan nombor siri dalam bag - salah satu cara nak pastikan ketulenan sesuatu bag burberry

Label dalam beg
Material : Canvas
Keadaan : 100% baru dengan tag

Price: RM1050
Warranty: 100% Authentic. Dibeli di Jepun pada 3 minggu lepas, semasa trip untuk tengok konsert Yui:) Burberry Blue Label ni hanya ekslusif di Jepun sahaja. Kalau nak, resit asal beli (dalam Bahasa Jepun)pun saya boleh bagi.
Package: Bag, dust bag, paper bag seperti dalam gambar.


Cara deal: COD diJohor Bahru area atau Pos Laju.

Location: Johor Bahru (Taman Nong Chik)

Berminat atau nak nego?
SMS/ Call kakak saya, Linda (013-730-1-522) or saya sendiri (012-457-29-06 Faris)
 
Sponsored Post

malerkcausa

Fun Poster
Joined
Aug 29, 2010
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
Bump. Mari-mari. Barang baru ni. TAk pernah pakai lagi. Pakai untuk ambil gambar iklan nih jer.hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register