[WTS] ۞►►RapidLeech Bandwidth Super 12 Premium Acc. (RS+MU+HF , DLL ) 71 Plugin ۞

CG Sponsors




swoop2012

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2009
Messages
266
Reaction score
0
Points
10
[WTS] ۞►►RapidLeech Bandwidth Super 12 Premium Acc. (RS+MU+HF , DLL ) 71 Plugin ۞





RapidLeech adalah sebuah PHP script yang dipasang pada sebuah Server.
RapidLeech sangat membantu untuk memindahkan file dr suatu Server ke Server lain.
Selain itu, RapidLeech telah dipasang dengan banyak Plugin TOTAL 71 Plugin, sehingga mampu mentransload file2 dr banyak filehosting seperti Rapidshare, Megaupload, Hotfile, dll.

[1 Feb 2010] GOOD NEWS ! New premium account ADDED ! TURBOBIT.NET ! [ 6 Feb 2010 ] New Premium account added ! MEGASHARES.COM ! skrg jd 12 PREMIUM ACCOUNT !
SERVER 1 OVERVIEW

CPU : Intel Bi Xeon Quad 8x 2.00+ GHz 12 Mb L2
RAM : 16 GB DDR2
Switch Port : 1 Gbps Giga Ethernet
HD : 2x 750 GB SATA2
Location : United Kingdom, Europe

SERVER 2 OVERVIEW

Type : Dedicated Server
Location : USA
Memory : 8GB DDR2
Connection : 100Mbps


GLOBAL FEATURES
Autodownload : enable
Autodelete : disable
Max file : No Max Size

::: Max file = The maximum size of file (1 link), which in transload​

Unlimited download /day

Jadi, apa yang saya tawarkan?
Saya menawarkan Private RapidLeech + 12 Premium Account (Rapidshare + Megaupload + Hotfile + Depositfiles + Easy-share + Netload.in + Filefactory + Uploading + ifile.it + Letitbit.net + MegaShares.com) di dalamnya.
ALL IN 1 PRICE
Sehingga anda TIDAK PERLU lagi membuka Premium Account, dan cukup dengan menggunakan RapidLeech ini, anda dapat download dari pelbagai filehosting dengan sangat mudah dan cepat.



NEWBIE PACK
PRICE: RM30.00

* Bandwidth 30GB (30GB download limit for 30 days)
* Space 2GB (Storage capacity on the server to the user is 2GB)
* Pakej ini termasuk ACCOUNT PREMIUM untuk:
- Rapid*share (multi acc)
- MegaUpload
- Easy-Share
- Hotfile
- Netload
- Filefactory
- Depositfiles
- Uploading
- ifile.it
- Letitbit.net
- TURBOBIT.NET added 1 FEB 2010
- MEGASHARES.COM added 6 FEB 2010



ADDICT PACK
PRICE: RM55.00

* Bandwidth 90GB (90GB download limit for *30 days)
* Space 3GB (Storage capacity on the server to the user is 3GB)
* Pakej ini termasuk ACCOUNT PREMIUM untuk:
- Rapid*share (multi acc)
- MegaUpload
- Easy-Share
- Hotfile
- Netload
- Filefactory
- Depositfiles
- Uploading
- ifile.it
- Letitbit.net
- TURBOBIT.NET added 1 FEB 2010
- MEGASHARES.COM added 6 FEB 2010



MANIAC PACK
PRICE: RM80.00

* Bandwidth 150GB (150GB download limit for *30 days )
* Space 5GB (Storage capacity on the server to the user is 5GB)
* Pakej ini termasuk ACCOUNT PREMIUM untuk:
- Rapid*share (multi acc)
- MegaUpload
- Easy-Share
- Hotfile
- Netload
- Filefactory
- Depositfiles
- Uploading
- ifile.it
- Letitbit.net
- TURBOBIT.NET added 1 FEB 2010
- MEGASHARES.COM added 6 FEB 2010



*CUSTOM PACK*

#per 1 GB Disk Space = Rm 10
#Per 15 GB Bandwidth = Rm 10 nak 30GB jadi =rm 20

* XX GB Disk Space (1 GB Disk Space = RM 10)
* XX GB Bandwidth (boleh download XX GB 1 bulan) (15 GB Bandwidth = Rm 10)
* 1 bulan = RM XXXXXX,- (Kira sendiri Custom Pack yg anda perlukan)









CONTACT SUPPORT



BONUS download IDM 5.18
http://rapidshare.com/files/338532860/Internet_Download_Manager_5.18_Build_7.rar
mirror :
http://www.mediafire.com/?jakvmjtj4mj

Terma dan syarat:
- Hanya untuk kegunaan sendiri sahaja.
- Jika ada masalah, sila hubungi melalui PM atau YM ([email protected])
- Tolong beri saya testimonial setelah transaksi selesai!
- Pengiraan BandWidth yang digunakan terdapat di sistem kami, amaran penggunaan yang berlebihan hanya 24jam.
- Setelah melebihi tempoh amaran, RL Pelanggan akan dihapuskan dan tiada wang pengembalian!
- Jika kami menemukan bukti/kesan kegunaan bersama atau yang mungkin akan menghabiskan sumber daya server yang berlebihan, kami akan memberikan amaran kepada yang terlibat. Jika amaran kami tidak mendapat respon positif oleh relevan, kami berhak untuk menghentikan perkhidmatan.


Jika ada masalah atau hal-hal lain yang berkaitan dengan penggunaan perkhidmatan ini, pengguna boleh menghubungi kami melalui PM or YM.


Tidak ada sistem yang sempurna, jika mengalami sebarang masalah, kami akan membantu untuk mengatasinya.


MEGAUPLOAD


RAPID*SHARE



HOTFILE

Method of payment: Maybank2u, Liberty Reserve

Contact me at: [email protected]


--*--TESTIMONIAL--*--

setakat ni untuk transload files 700mb memang laju giler... tak sampai 10 minit..... :)cgrock memang handal dan berbaloi2.. pasni TT bagi diskaun yer kalau tempoh yang lama.... good job....
yup betul.. tok gunakan... nampak nya sangat ok... boleh guna rapidshare, hotfiles, megaupload dsb... sekali bayar jer.. cuma memula rumit ler sikit.. tapi TT ajar ngan baik.. lebih baik ada YM senang dia ajar.... prosesnya apabila kita nampak files2 yang hendak didownload maka copy dan pastekan ke website dia... pastu website dia akan transloadkan semua file yang kita paste kan tadi.. kendian dia akan bagi link baru seterusnya boleh download ikut download manager yang kita suka.. cam tok gunakan IDM...:)cgrock
menakjubkan.......best...700MB sekejap je
nice service...bgus utk sapa2 yg xmo bli acc premium byk2..:D

kalo bley watkn acc yg sthn @ stgh thn n reasonable price...(murah2):)paid
baru jerk deal ngan TT..mmg fast delivery..:)paid
nih baru test drive donload..yahoo!!!:)paid
barang baik pasti mau,
gerenti beli...
servis pelanggan mmg baik dan cukup friendly...

yang paling penting PRODUK ni SUNGGUH BERKUALITI..


Ingat swoop2012 ingat RapidLeech

gerenti aku akan promote kan kengkawan
testi utk TT... superb service!!!!!

recommended utk kaki download hahahaha
time order akaun x sampai 5min.. download paling pantas skali...
mmg berbaloi aku beli... :D
hehe hari tu ako mintak free account itunes selamber je dia bagi ..:D bagus punya seller

Now ako baru register untuk rapidleech.. nanti ako bagi testi
Seller yg sangat BAGUS..5 Thumbs UP..aku baru bayar separuh..ade utang lagi RM 12 pown dia dah bagi aku akaun..memang dipercayai..aku REKOMEN untuk semua
TRUSTED AND RELIABLE SELLER>>>VERY SATISFY..
I CAN download 400MB movie for less than 10 minute
 
Last edited:
Sponsored Post

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,187
Reaction score
820
Points
176
satu2 pakej tu sebulanjer ker...
 

swoop2012

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2009
Messages
266
Reaction score
0
Points
10
MANUAL LENGKAP PENGGUNAAN RAPIDLEECH dari saya:
Cara Leech 1-1 :
1. Buka site RapidLeech anda yg saya berikan.
2. Masukin user id dan pass.
3. Masukin link Rapidshare / Megaupload / Hotfile / Depositfiles / Easy-share / Netload / Filefactory / Uploading / ifile.it ke "Link To Transload"
4. Klik "Transload File"
5. Server RapidLeech akan download file tersebut terlebih dahulu
6. Setelah selesai, maka akan keluar link untuk anda download
7. Download


Untuk lihat semua files yg telah di download :
1. Masuk ke "Server Files"


Untuk mendownload ke PC anda 1-1 :
1. Masuk ke "Server Files"
2. Klik File yg ingin anda download, atau klik kanan lalu pilih "Download With IDM" (jika anda mempunyai IDM).

Download IDM 5.18
http://rapidshare.com/files/33853286...18_Build_7.rar
mirror :
http://www.mediafire.com/?jakvmjtj4mj

Untuk mendownload ke PC anda skaligus bnyk file :
1. Klik "Listed Files" di sebelah kiri.
2. Buka file2 yg ingin anda download.
3. Klik "Generate Link"
4. Copy link2 yg telah digenerate td ke notepad, save ke .txt
5. Buka IDM, masuk Tasks > Import > From text file
6. Pilih file notepad txt yg anda simpan td.
7. Semua link akan masuk automatik ke IDM anda.


Untuk men-delete file :
1. Masuk ke "Server Files"
2. Buka File yg ingin didelete.
3. Pilih Action -> Delete


Untuk melakukan Auto Download (download banyak link sekaligus) :
1. Klik "Auto Download" di sebelah kiri.
2. Masukkan link (max 20)
3. Klik "Download"
4. Klik "Start Auto Download"
5. Link akan automatik terdownload 1-1 secara turutan.
Selamat mendownload. :)
Yang belum mencuba servis Rapidleech dari saya, selamat mencuba.
 
Last edited:

swoop2012

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2009
Messages
266
Reaction score
0
Points
10
ye tokputih...utk sebulan je...:)
 
Last edited:

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,187
Reaction score
820
Points
176
kalau ambik 3 bulan ke 6 bulan takder diskaun ker....
 

swoop2012

Fun Poster
Joined
Dec 13, 2009
Messages
266
Reaction score
0
Points
10
pada masa ni semua package hanya utk 30 hari (sebulan je) tapi pas awk renew utk 3-6 bulan ke atas, sy boleh bagi awk discount:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register