BTC USD 59,219.3 Gold USD 2,411.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

[WTS]!¦[··!¦[GENUINE Rapidshare & MU | PREMIUM]¦!··]¦!|

Status
Not open for further replies.

stonz

Super Active Member
gem
Messages
6,597
Paid Membership
Joined
Sep 18, 2008
Messages
6,597
Reaction score
671
Points
121
myrapidsharea700x52rx9.png


premiumfreefeatuv1.png

Buat Rakan Cyber di Carigold.Dengan bangganya saya Stonz ( Active Members )bagi menyediakan servis Jualan Genuine Rapishare & Megaupload Premium Account. Setelah Mr.Stonz mendominasi jualan di Carigold , Khidmat servis saya akan terus melebarkan sayap ke serata forum dan komuniti cyber tempatan dan International

Apakah Rapidshare Premium ?
------------------------------,,,,,

  • Merupakan akaun bagi menyedut sejumlah fail yang bersaiz besar secara terus dari hosting ( Movie , MP3 , Sofwarez dll )
  • Akaun status premium boleh mendownload terus tanpa waiting time dan kelajuan adalah Maksima !!!
  • 170 Gigabit/s of Internet connectivity dan 4 Petabytes of storage, RapidShare adalah web hosters yg paling besar.

Apa Keistimewaan membeli dari Kami ?
------------------------------------

  • [*]Amat Murah dengan tawaran RM25 untuk akaun 30hari berbanding RM33 dari store Rapidshare.
    [*]Limit Sedutan setinggi 10GB Per day..wow ! .berbanding dari seller lain yang hanya sehingga 5GB Sahaja.
  • Genuine akaun kerana akaun diperolehi dari pertukaran point yang kami terima. AWAS ! Jangan terbeli akaun yang diperolehi dari belian Fraud Credit Card , Hack dsb
  • Pembelian boleh dilakukan menggunakan maybank2u dan cimbclicks. Jadi anda tidak perlu memiliki Paypal seperti belian dari store Rapidshare.
  • Setiap belian akaun adalah dijamin keaslian dan ketulenan.
  • Jualan dan belian adalah sah kerana akaun diperolehi dari pertukaran Point.
  • Full Support 24/7 sekiranya menghadapi sebarang masalah.
  • Setiap akaun adalah tertakluk kepada terma dan syarat yang ditetapkan oleh Rapidshare.com

ProSes BeliaN
--------------------
  • Semak Senarai akaun di 1st Page Thread ini atau di
  • Notiskan kami akaun mana yang berkenan melalui PM/YM/SMS/email
  • Tunggu Maklumbalas dari kami untuk pengesahan pesanan.
  • Buat Pembayaran Melalui Senarai Akaun Berikut.
  1. Maybank - 162106747189 ( Mohd Iswan bin Mohd Rodzi | email :[email protected] atau
  2. CIMB - 09020114939521 ( Mohd Iswan bin Mohd Rodzi | email :[email protected]
  • Penghantaran Details Akaun melalui Email/YM/PM/SMS berdasarkan cara urusniaga yang dibuat dalam jangkamasa 24 Jam berdasarkan stok dan keadaan semasa.Walaubagaimanapun rekod kami yang lalu telah membuktikan menghantarnya dgn sebegitu pantas sekitar 5-15 Minit ( Kalau Kami Online , Lagi cepat la ! )
    [*]SILA TUKARKAN KATALALUAN ( Password ) akaun yang telah diterima bagi tujuan keselamatan.


YM ID : [email protected]
ACCOUNT UPDATED !

SEBULAN RM25


========================================

http://rapidgallery.blogspot.com/

MEGAUPLOAD

Lifetime ---------- pm

----------------------------------------


Kami juga menyediakan pelbagai jenis akaun berdasarkan keperluan anda .Sila PM / YM /SMS untuk Selanjutnya.Adios !



NIKMATILAH KUASA SEDUTAN MAKSIMA !!!
 
Last edited:
Sponsored Post

negatif btul r pikiran ko nih. biala tuan tanah nak meniaga pun. sape sanggup bli jela.yg ko duk hentam orang meniaga on9 ni apehal?
sume orang tau biz on9 ni risky, so pandai2 r.
mukan hentap tpi nk org melatu kite berfikir sejenak dalam per2 hal sebelum wat sebarang keputusan....xnak akhirnya melayu juga yg tertipu....sbb sekarang ni macam2 pekara boleh berlaku...harap maklum..:):)
 
xyah beli arr...rugi jer...kekekeke....bukan xleh donload...kuhkuhkuh.....:):):)

isk2 apoda bro nie.. aku track hg pnya post smua negative..
aku bersangka baik kat hg ni.. aku rasa maybe hg ada alternative laen selain rs..

nasihat aku : xmo beli.. jgn wat camni.. dia tu nk beniaga.. doa org teraniaya teramat2 senang di makbul bro.. :)
pikir2kan lah wahai insan..
 
isk2 apoda bro nie.. aku track hg pnya post smua negative..
aku bersangka baik kat hg ni.. aku rasa maybe hg ada alternative laen selain rs..

nasihat aku : xmo beli.. jgn wat camni.. dia tu nk beniaga.. doa org teraniaya teramat2 senang di makbul bro.. :)
pikir2kan lah wahai insan..
mne da negetif....berfikir sbelum trkena...tu la ...bile org ckap2 benda2 betul selalu di persalahkan...harap maaf...
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register