BTC USD 62,537.3 Gold USD 1,803.51
Time now: Jun 1, 12:00 AM

(WTOffer) Perkhidmatan Menaip, Melukis Peta, Format & Preventive Maintenance Komputer

ecram_93

Active Member
Joined
Feb 17, 2010
Messages
1,009
Reaction score
2
Points
25
(WTOffer) Perkhidmatan Menaip, Melukis Peta, Format & Preventive Maintenance Komputer

Salam,

Kerja sampingan .. So, saya ingat nak ambil upah menaip .. Ada sesape yang perlukan perkhidmatan ini , boleh PM atau sms 017-6168071

harga : RM 2.00 1 page (saiz font 12px)

Lagi 1 , sesiapa yang memerlukan perkhidmatan melukis map @ peta pun boleh .. tapi yang basic je la yee .. Map yang dah siap saya akan email dalam format doc dan pdf. Tuan/Puan kene sertakan la sketch map tu .. Saya menggunakan Microsoft Office Visio Pro 2007

harga : RM10.00 1 map ..

contoh map :

Capture.jpg


Format Laptop dan juga Preventive Maintenance.. (Harga bergantung pada jenis kerja yang dilakukan.)

ada pertanyaan boleh sms/pm ye .. Area sekitar UPM Serdang.

:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

bearbear putih

Fun Poster
Joined
Nov 24, 2010
Messages
509
Reaction score
1
Points
15
saya pun nak amik upah menaip jugak lah...saper yang nak upah menaip area johor bahru n pasir gudang leh PM me:)

hehehe sori tt, tumpang iklan sekaki
 

ecram_93

Active Member
Joined
Feb 17, 2010
Messages
1,009
Reaction score
2
Points
25
boleh je kongsi thread ..
tak salah ..
tolong nak duit poket .. hahah
 

ecram_93

Active Member
Joined
Feb 17, 2010
Messages
1,009
Reaction score
2
Points
25
lima yang teras ok la ..
Subjek sains + addmath pehhh ..
Haha
 

wantrader82

Active+ Member
Joined
Oct 8, 2008
Messages
3,945
Reaction score
129
Points
33
Salam,
saya baru je lepas SPM , then ingat cuti ni nak cari duit sikit untuk part-time .. So, saya ingat nak ambil upah menaip .. Ada sesape yang perlukan perkhidmatan ini , boleh PM atau sms 017-6168071

harga : RM 2.00 1page (saiz font 12px)

da pertanyaan boleh sms/pm ye ..
Salam,
saya baru je lepas SPM , then ingat cuti ni nak cari duit sikit untuk part-time .. So, saya ingat nak ambil upah menaip .. Ada sesape yang perlukan perkhidmatan ini , boleh PM atau sms 017-6168071

harga : RM 2.00 1page (saiz font 12px)

da pertanyaan boleh sms/pm ye ..

kalau data entry untuk excel pun charge yang sama gak ker?
 

kipas

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2010
Messages
2,544
Reaction score
69
Points
30
Kena cari thread data entry yang banyak kat sini
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register