To Sell [wtb] psp 1000/2000

CG Sponsors




kelkatu22

Freshie
Joined
Jan 31, 2010
Messages
11
Reaction score
0
Points
3
hallo...
saya bukak thread ni sebab nak tolong kawan yg nak beli psp...
range bajet dia dalam RM400...kalau ada yg nak jual psp...
boleh ler reply kat sini....tak kisah psp 1000/2000...janji
in good condition & aksesori yg akan di beri...tq :D
 
Sponsored Post

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
bro lambat bukak tread 1 hari hehe
 

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Tunggu je la bro
Kot2 nnt ada yang nak jual PSP diaorang hehe
Aku lum plan nak juai :p
 

kelkatu22

Freshie
Joined
Jan 31, 2010
Messages
11
Reaction score
0
Points
3
bro lambat bukak tread 1 hari hehe
haha..nak buat camno...kawan baru jer sound nak beli psp 2nd pagi tadi...
sebab semalam terpengaruh main psp kawan kitorang...huhuhu
 

silondeh

Active+ Member
Joined
Oct 4, 2006
Messages
2,866
Reaction score
14
Points
25
aku ade 1..tp xberbaloi aku tolak 400 sbb mmg nmpk baru+xpnh jatuh+aku jrg men..masa awal2 jek..skg aku dok men sudoku je..
 

silondeh

Active+ Member
Joined
Oct 4, 2006
Messages
2,866
Reaction score
14
Points
25
xjd jual plak..pk nak jual 500. sbb nk bli ipod touch..skali awek xbg jual...haha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register