BTC USD 65,630.3 Gold USD 1,783.88
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell (wtb) nak beli hp lg t5100 dengan segera!

decalXsia

Super Active Member
Joined
Jun 25, 2008
Messages
5,492
Reaction score
100
Points
73
ASSALAMUALAIKUM SUME..

seperti tajuk di atas..
aku perlukan hp ni segera..
xkisah la bru or terpakai..
n masih berfungsi dengan jayanya..
nyatakn harga anda..klo cntek aku angkt trus..
leh sms aku di
0176513410

klo bleh nk self colect je..lokasi aku di shah alam

mcm ni hp tu..

1145649322.jpg


sekian time kasih..
 
Sponsored Post

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
model nie mmg xde jual dah serious kena cari yg seken la try tgk mudah
 

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
oo nak cari spare part dia..ingatkan betul2 minat dgn hp ni.. hehehe..
gud luck tt..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register