To Sell [WTB] LCD Monitor harga bawah RM 150

CG Sponsors




dbah

Fun Poster
Joined
Jan 22, 2010
Messages
350
Reaction score
2
Points
15
Ada sesape tak kat sini nak offer LCD Monitor 15 inci harganya bawah RM 150. :)
Saya nak beli. Kalau boleh attach gambar sekali ye.
Secondhand juga boleh but make sure still in good conditon ya.

Boleh pm saya atau reply kat thread ni. Terima kasih banyak2.
 
Last edited:
Sponsored Post

Neo

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2009
Messages
4,896
Reaction score
39
Points
35
Jenama apa2 pon tak kisah ke?
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
mslhnya ada ke hrga LCD RM150? kalau monitor tu ada la bwh RM100
 

dbah

Fun Poster
Joined
Jan 22, 2010
Messages
350
Reaction score
2
Points
15
Jenama apa2 pon tak kisah ke?
a'ah tak kisah jenama ape. secondhand pun takpe, but make sure still in good condition lah ye. hehe. :)
 

dbah

Fun Poster
Joined
Jan 22, 2010
Messages
350
Reaction score
2
Points
15
mslhnya ada ke hrga LCD RM150? kalau monitor tu ada la bwh RM100
hehehe. tulah, harap-harap adelah orang yang nak jual dalam harga yang paling murah.
 

eddy999

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2009
Messages
2,904
Reaction score
3
Points
25
aku ada 1 nk jual,
15inch widescreen LCD brand DELL lum pakai lagi..
rasa2 nk jual pd harga rm250...
gitau kalu berminat.
 

ushaline

Fun Poster
Joined
Feb 25, 2009
Messages
335
Reaction score
0
Points
10
bro eddy area mana? kalau cod area mana?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register