BTC USD 52,169.8 Gold USD 1,682.37
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell [WTB] DV Cable a.k.a Firewire IEEE 1394

CG Sponsors




riedos

Fun Poster
Joined
Jul 25, 2009
Messages
276
Reaction score
1
Points
15
Salam warga CG semua...:D

Hamba tengah cari satu jenis cable ni, nama dia DV Cable a.k.a Firewire IEEE 1394...gambo contoh sepeti ini...



kalau ada sapa2 buleh supply, bgtau hamba dengan kadar segera ya, hamba nak seutas je, bkan nak banyak, hamba nak transfer video dari camcoder masuk pc, mau bikin DVD, camcoder lama ni pakai tape je, tu fasal mau guna ini cable...seperti ini...



hamba mau Firewire 4 pin...ok, kerjasama anda semua amat hamba hargai...terima kasih...:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
perghh cara bagus tu
 

aztina

Active Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
1,930
Reaction score
1
Points
25
owah nih ke gnye cable nih kikih...
dah nak macm network cable dah aku tengak size die heehe..

xdapat bantu tuan hambo la mcm 2.
mugkin da CGrian len ble bantu lagi..
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,212
Reaction score
830
Points
176
hari tu tok cari jugak.. kat low yat mungkin ada.. skrg dah teknologi baru.. payah dapat cable ni..
 

riedos

Fun Poster
Joined
Jul 25, 2009
Messages
276
Reaction score
1
Points
15
Itula pasal, handycam skarg pakai memory card je, model lama2 ni payah dah, tp kualiti still ok...

hamba nak ke lowyat makan masa & kos minyak + itu ini, jadi kalau ada warga CG yang boleh tlg, aju2kan lah harga ya tuan2 sekalian...tq...
 

bidara

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2008
Messages
5,324
Reaction score
394
Points
81
kalau nak datang ke rumah, sy ada dan x pakai lagi. sudah beli dv pakai sd kad.ada dalam simpanan.
 

riedos

Fun Poster
Joined
Jul 25, 2009
Messages
276
Reaction score
1
Points
15
kalau nak datang ke rumah, sy ada dan x pakai lagi. sudah beli dv pakai sd kad.ada dalam simpanan.
tuan tinggal dimana?? kalau dekat petangni juga hamba datang, kalau jauh, nak buat macam mana...tuan nak jualx kabel tu??
 
Sponsored Post
Top
Log in Register