To Sell (wtb)cpu for gaming

CG Sponsors




selen

Junior Member
Joined
Jan 13, 2010
Messages
71
Reaction score
0
Points
6
salam warga cg..
nk cri cpu..
bajet dalam rm1000..
spe warga cg yg tawu leh tlg x??:D
 
Sponsored Post

mrlan09

Legendary Member
Joined
Nov 10, 2009
Messages
10,661
Reaction score
183
Points
923
salam warga cg..
nk cri cpu..
bajet dalam rm1000..
spe warga cg yg tawu leh tlg x??:D
pc game bajet 1000rm ,...utk game zuma dgn, diner dash bleh dosss...:))
 

selen

Junior Member
Joined
Jan 13, 2010
Messages
71
Reaction score
0
Points
6
huhuhuhu...
eh??yeke??
bjet sket la...
pling murah leh dpt brape bro??
 

greenapple

Active+ Member
Joined
Dec 19, 2009
Messages
4,250
Reaction score
251
Points
41
errrm,,,rm1500 bole tuk gaming but if want more power untk game online seperti dota or world of warcraft and etc....maybe lebih rm1500,the best graphic card pakai Ati radeon GTi+++(itu pn paling murah rm900 kot)...mmg best gilosss
 
Last edited:

hannuz1010

Super Active Member
Joined
Jan 25, 2008
Messages
6,285
Reaction score
11
Points
65
takat nih comp aku rege 1200 je..tapi takat pes2011 sniper ke..game2 medium je leh..
 

ashz806

Active Member
Joined
Aug 26, 2010
Messages
1,100
Reaction score
0
Points
20
bleh aje rege tu,,tp pakai monitor 15" aje la..hehe
 

roylennon

Fun Poster
Joined
Feb 17, 2010
Messages
177
Reaction score
0
Points
10
hmm seeloknya bro buat sndri je sbjik. lg senang dan jimat, yng pling best leh pilih2 mne yng bro nak sumbat.

tp nk kene tngok game apa yng bro slalu layan klo cam crysis/gta4/need for speed world better bro pkai kad gtx285 nvidia punya. sure leh set max graphic smpai nampak air laut 97% cam air btul

tu pon klo bro x kesah bape rege tp klo nak jimat pkai kad biasa pon dah ok, sumbat 8gb nye ram kt motherboard yang support 16gb max ram, master cooler kipas ngan chassis/casing, set power supply dengan btul, dan klo bnyk duit agi sumbat intel core 2 duo processor.

pas2 try bkk crysis, set kn ye nye graphic smpai max, sure tiptop
 

selen

Junior Member
Joined
Jan 13, 2010
Messages
71
Reaction score
0
Points
6
mmg plan nk wt sndri..
tp xpnh buat sndri pon...nk wt sndri tkot rosak lak..huhuhuhuhu...
ade spe2 bleh tlg??
bajet tu nnti leh up lg..hehehehe..
 

selen

Junior Member
Joined
Jan 13, 2010
Messages
71
Reaction score
0
Points
6
DOTA=Dunia Orang Takde Awek..hahahaha...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register