BTC USD 37,929.8 Gold USD 1,775.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

[WTA] Mencari kerja sambilan diinternet tanpa modal, ada ker yang genuine?

nor ayuni

Fun Poster
Joined
Sep 21, 2010
Messages
518
Reaction score
3
Points
20
salam kpd warga CG,

saya sebenarnya disini sedang mencari kerja sambilan diinternet tapi, kebanyakkan yang saya jumpa macam jurutaip, kerani, data entry sume mintak duit pendahuluan. nak keje ngan depa pun nak kena bayar duit. walaupun tak banyak ada kadang2 sampai 10rggit tapi, takut la kalau tipu.

jadi, kpada warga CG yang tahu dan berpengalaman semua.:D:D

sila bagitahu saya kerja2 diinternet yang boleh dipercayai.:(:(

saya juga tak mau kerja paid2click mcm cash88 yang jelas menipu walaupun xpyh kuar duit.:mad::mad::mad:

saya dah penat dah cari kerja2 kat tenet. walaupun bayarannya kecik. saya tak kisah. sebab saya nk wat sambilan.~X(~X(~X(#:-S

saya dah malas nak wat kerja business internet yg nk kena cari org. saya wat promosi pun takde sape nak join saya. diaorg ingat saya tipu kot.:(:)(:)((
 
Sponsored Post

hairy84

Legendary Member
Joined
Sep 15, 2010
Messages
15,870
Reaction score
35
Points
120
ape la ko punye tajuk.. bikin saspen je..
keje yg ko ckp tu memang xyah laa.. tipu je sume tu..
kalo tenet ni n buat dulu berniaga lg ok ..guna modal @ x tu terpulang.. kalo ko ade modal ko jual barang sendiri.. kalo xde modal ko jadi agent jual brg ..sini ramai yg nk pki agent.... :D
 

mim_enterprise08

Active Member
Joined
Jun 6, 2008
Messages
1,185
Reaction score
2
Points
25
ape la ko punye tajuk.. bikin saspen je..
keje yg ko ckp tu memang xyah laa.. tipu je sume tu..
kalo tenet ni n buat dulu berniaga lg ok ..guna modal @ x tu terpulang.. kalo ko ade modal ko jual barang sendiri.. kalo xde modal ko jadi agent jual brg ..sini ramai yg nk pki agent.... :D

aku dah offer TT..:"> tengok la camne dia minat x nak keje ngn aku..tgh tggu feedback..:D
 

pentium5

Active+ Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
4,891
Reaction score
87
Points
30
try cari info2 yg berguna dlm forum nie
mesti ada yg blh dipercayai
 

nor ayuni

Fun Poster
Joined
Sep 21, 2010
Messages
518
Reaction score
3
Points
20
thank u...thank u to all yg bg pandangan..
aku cuba wat dan survey dulu..
 

CeiQ

Fun Poster
Joined
Apr 26, 2010
Messages
682
Reaction score
0
Points
10
saya try buat kerja yg kat bwah ni...
belum dpt lg first payment coz br join..tp ade CGrian yg dah dpt payment..
cuba la tgk2 dulu...nx info lebih search thread microworker kat CG ni..ade proof payment CGrian.
 

sayut

Fun Poster
Joined
Nov 17, 2008
Messages
241
Reaction score
5
Points
15
permulaan yg bagus tapi buat carian lg untuk tambah pendapatan anda...semoga berjaya...
 

buddychub_cute

Fun Poster
Joined
Jun 5, 2008
Messages
256
Reaction score
0
Points
10
Salam....
eeerrrr......kalau saya pun nak join bleh x....tengah desperate giler sangat2 nih.....harap dapat la peluang......
TQ
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register