wta: HSBC ACCOUNT

CG Sponsors




ahmad007

Fun Poster
Joined
Nov 9, 2009
Messages
576
Reaction score
1
Points
15
salam.. nak tanya pada semua

kalau penduduk US, dia ada HSBC Account
then kita dari malaysia, boleh tak kita transfer interbank transfer sebagai contoh, gune internet banking dari Maybank ke HSBC Account yg ada di US? (hsbc account ni international account boleh gune di mane2 ke?)

camne eh nak tanye..rase dah jelas kot soalan tu.. parap2 sape2 leh jawabkn
 
Sponsored Post

Jackhalid

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,461
Reaction score
1,028
Points
151
salam.. nak tanya pada semua

kalau penduduk US, dia ada HSBC Account
then kita dari malaysia, boleh tak kita transfer interbank transfer sebagai contoh, gune internet banking dari Maybank ke HSBC Account yg ada di US? (hsbc account ni international account boleh gune di mane2 ke?)

camne eh nak tanye..rase dah jelas kot soalan tu.. parap2 sape2 leh jawabkn
kalo akaun HSBC US dia tu dia bukak kat Malaysia, boleh pakai interbank. tapi kalo HSBC US yg memang dia bukak kat US, memang takleh. pasal entiti & regulation lain2. anda kena guna Telegraphic Transfer :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register