BTC USD 63,702.5 Gold USD 1,769.17
Time now: Jun 1, 12:00 AM

{wta}- bolehker compressor aircond lain.. blower lain..

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,259
Reaction score
861
Points
176
salam.. mintak bantuan berkaiatan aircond..

tok punya aircond split unit china made 1HP.. bolehker kita tukar dia punya blower letak blower second yang lain..sebab compressor dia ok lagi tu.. kos dia mahal tak.. problem dia fan dia x nak pusing.. motor xder sparepart
 
Sponsored Post

tutap

Junior Member
Joined
Feb 8, 2008
Messages
55
Reaction score
0
Points
6
salam.. mintak bantuan berkaiatan aircond..

tok punya aircond split unit china made 1HP.. bolehker kita tukar dia punya blower letak blower second yang lain..sebab compressor dia ok lagi tu.. kos dia mahal tak.. problem dia fan dia x nak pusing.. motor xder sparepart

Boleh bos..tak da masalah punya. Cari 2nd punya indoor murah sikit.
 

hery10

Active Member
Joined
Jun 20, 2012
Messages
1,252
Reaction score
27
Points
40
Kalau outdoor 2hp indoor punya 1hp boleh tak?
 

anoh18

Fun Poster
Joined
Feb 23, 2007
Messages
653
Reaction score
0
Points
10
untuk indoor/outdoor harga bergantung rm150-250 2nd

rumah aku pakai indoor mistral outdoor pakai ascon rm150 siap pasang ( outdoor ) area muar johor
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,259
Reaction score
861
Points
176
untuk indoor/outdoor harga bergantung rm150-250 2nd

rumah aku pakai indoor mistral outdoor pakai ascon rm150 siap pasang ( outdoor ) area muar johor

waa.. kalau repair reger tu jugak.. tok kat melaka pulop.. takder ker orang melaka yangbagi reger camni.. kalau ada sekarang jugak tok buat
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register