BTC USD 65,171.2 Gold USD 1,787.28
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help (wta) Bisnes Car Wash

wa266

Fun Poster
Joined
Jul 22, 2008
Messages
751
Reaction score
0
Points
10
Salam warga CG. Saya tak tau samada betul saya dalam thread ni. Saya amat berminat nak bukak car wash, tapi saya tak ada pengalaman dan modal Ada gak survey mana car wash untuk dijual, dah ada pun dikawasan Ampang. Leh tak bagi pandangan & nasihat
1-Camane nak dapatkan modal
2-Camane nak dapatkan pengalaman itu.

Saya rasa yang penting adalah MODAL kan tapi saya tak de modal, pengalaman tu leh kita cari n belajar, Paling murah car wash yang d jual adalah rm16,000.

Tolonglah saya.
 
Sponsored Post

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,979
Reaction score
109
Points
128
camner nak dapatkan modal?
bwat personal loan la bro, cari rakan kongsi leh 50/50 modal, xpun pinjam la dulu kat parents ke, adik-bradik ke, cakap la nak bwat bisnes, dorang bagi nyer..insyaallah
 

wa266

Fun Poster
Joined
Jul 22, 2008
Messages
751
Reaction score
0
Points
10
camner nak dapatkan modal?
bwat personal loan la bro, cari rakan kongsi leh 50/50 modal, xpun pinjam la dulu kat parents ke, adik-bradik ke, cakap la nak bwat bisnes, dorang bagi nyer..insyaallah

nak wat personal loan, memang tak lepas..saya dari keluarga yang tak berkemampuan, confirmlah tak dapat nak mintak ngan diaorang
 

iswaraburuk

Legendary Member
Joined
Sep 11, 2009
Messages
10,539
Reaction score
73
Points
120
buat permulaan cari la bisnes yang tak perlukan modal besar...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register