BTC USD 21,362.1 Gold USD 1,826.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Movie Wreck-It Ralph (2012)(DISNEY+HOTSTAR)

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,755
Paid Membership
Joined
May 15, 2009
Messages
28,755
Reaction score
460
Points
136
1655967868898.pngSetiap kali Arked Litwak ditutup, pelbagai watak permainan video meninggalkan peranan dalam permainan mereka dan bersosial melalui jalur kuasa.

Di kumpulan sokongan, Wreck-it Ralph watak penjahat dalam permainan Fix-it Felix, Jr., meluahkan kekecewaan dengan peranan yang diberikannya, kerana dia dianiaya oleh NPC permainannya semasa Felix diraikan ketika mengalahkan nya. Apabila Ralph dikecualikan daripada pesta ulang tahun ketiga puluh permainan itu, dia bertekad untuk memenangi pingat dan mendapat penghormatan.

Mendengar bahawa pemain dalam Hero's Duty ,penembak orang pertama boleh memperoleh pingat, Ralph menyelinap masuk dan mencuri satu ketika watak permainan itu melawan Cy-Bugs, musuh serangga. Ralph secara tidak sengaja melancarkan dirinya dalam pesawat ulang-alik melarikan diri dengan Cy-Bug di dalam dan terhempas di dalam permainan perlumbaan kart bertema gula-gula Sugar Rush. Dengan kehilangan Ralph dalam set permainannya , permainannya dilabel tidak teratur

. Felix meninggalkan permainan untuk mencari Ralph, bersekutu dengan Sarjan Calhoun, heroin Hero's Duty, sambil dia menjejaki Cy-Bug, yang mungkin menjadi virus.

Dalam permainan Sugar Rush, Vanellope von Schweetz mencuri pingat Ralph dan menggunakannya untuk membeli peluangnya ke dalam perlumbaan malam yang menentukan watak yang boleh dimainkan pada hari berikutnya. Raja Candy melarangnya berlumba, kerana dia mempunyai masalah 'glitch' yang menyebabkan dia bergerak dan teleport secara tidak menentu. Pelumba lain memusnahkan kartnya sehingga Ralph campur tangan. Vanellope berjanji untuk mendapatkan semula pingat jika Ralph membantunya menang; dia dengan berat hati membantunya membina kereta kart baru dan mengajarnya memandu di dalam Gunung Diet Cola.

Pelbagai kejadian dan malapetaka yang berlaku yang mengajar kita erti persahabatan
Sangat sesuai di tonton oleh kanak-kanak.


1655967884607.png1655967912573.png
 

CG Sponsors
Top
Log in Register