Wook 106 tahun bahagia dapat suami muda

CG Sponsors




Pada pendapat hangpa,kisah ini


  • Total voters
    0
  • Poll closed .

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
HULU TERENGGANU - "Kami bahagia dan tak pernah bercerai walaupun ada orang menyangka kami tak tinggal bersama lagi."
Demikian pengakuan ikhlas Mohd. Nor Musa, 37, mengenai status rumah tangganya dengan wanita berusia 106 tahun, Wook Kundur, yang kononnya dikatakan sedang dilanda gelora.

Menurutnya, sejak mendirikan rumah tangga kira-kira tiga tahun lalu, perkahwinan mereka tidak bermasalah bahkan semakin menyayangi satu sama lain, walaupun dipisahkan jarak umur 69 tahun.

"Memang ada saya dengar orang yang bawa cerita kurang elok tentang perkahwinan kami, malah ia sudah didengar sejak awal perkahwinan lagi.

"Kami tak mahu layan cakap-cakap itu kerana tak mampu menjawab khabar angin itu.

"Apa yang dapat kami katakan ialah rumah tangga terus bahagia dan kami sepakat dalam kehidupan seharian," katanya ketika ditemui di rumahnya di Kampung Bukit Tok Bat, Kuala Berang, di sini semalam.

Perkenalan pasangan umpama 'cucu dan nenek' itu bermula apabila Mohd. Nor menyewa rumah milik Wook di kampung itu empat tahun lalu dan banyak membantu kehidupan wanita yang dianggap sebagai ibu angkat itu.

Wook yang ketika itu tinggal berseorangan, kemudiannya mencadangkan supaya mereka berkahwin bagi mengelak pandangan serong masyarakat dan agar Mohd. Nor dapat menjaganya dengan lebih sempurna.

Awek dan bini orang kat CG nie kena pi menuntut dengan wook nie

:-?:-?:-?
 
Last edited:
Sponsored Post

infosinar

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
3,723
Reaction score
4
Points
35
niat baik org muda ni harap xdpandang serong oleh org kg..
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
40
Points
125
wah nak cr boipren muda la camni
hahahahahha

*semoga terus berbahagia
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
wah nak cr boipren muda la camni
hahahahahha
cari jgn tak cari....pegi kat sek rendah.cari yng boleh jadik boipren:)):)):))

anyway satu psgn yng bahagia sekali....
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,686
Reaction score
359
Points
131
Awek dan bini orang kat CG nie kena pi menuntut dengan wook nie

:-?:-?:-?

betul2.... kena wat talk show dgn wook ni :D:D:D:D



tv2 tak nak g temubual eksklusif ke??? :-?:-?:-?
 

Pistia

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2008
Messages
8,760
Reaction score
47
Points
70
hurm..
die nak elakkan fitnah sbb 2 kawin..
tp kalu dah syg.. dah tak kire usia dah.. :)
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
wook ni cam artis plak...

pandai mengelak gosip2 orang luar...

heheheh
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
niat baik org muda ni harap xdpandang serong oleh org kg..
dulu kat kg aku ada gak kes macam nie...pompuan tu tak ler setua wook nie...lebih kurang 70an mamat tu lak 30an...cuma bezanya pompuan tu janda kaya dan mamat tu mat pet..

:D
 

Pistia

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2008
Messages
8,760
Reaction score
47
Points
70
dulu kat kg aku ada gak kes macam nie...pompuan tu tak ler setua wook nie...lebih kurang 70an mamat tu lak 30an...cuma bezanya pompuan tu janda kaya dan mamat tu mat pet..

:D
uish..
itu mmg niat jahat tuh.. huhu:mad:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register