Movie Wonder Woman 3 Di Sahkan Selepas Wonder Woman 1984

CG Sponsors




ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
7,068
Reaction score
234
Points
73
sapa pmpn yg kt ending tu ye..anak budak tu dpt kuasa juga ke, ceria ni mcm nk tunjuk dajal dah keluar je
yg last sekali tu watak wonder woman utk famous tv series masa zaman 70-an dulu..dia juga pegang watak Asteria yg pakai golden armor masa last fight time lawan barbara tu...Asteria ni kira jaguh la lam puak diorang...
 
Sponsored Post

PedangSetiawan

Super Active Member
Joined
May 14, 2010
Messages
8,707
Reaction score
93
Points
70
yg last sekali tu watak wonder woman utk famous tv series masa zaman 70-an dulu..dia juga pegang watak Asteria yg pakai golden armor masa last fight time lawan barbara tu...Asteria ni kira jaguh la lam puak diorang...
tapi lawak betul scene asteria dalam perang tu, ingatkan nak pertahanankan kaum macam mana, rupaya dok tengok2 berkubung sambil kene tombak dengan sparta hahahha.. cgi time terbang pon kelakar, rambut panjang stay je. agaknya xda angin..
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,799
Reaction score
1,884
Points
201
sume bg komen x besh.. so x yah g tgk la jadinye... syg lak blackwidow postpone thn ni... rindu natasha rumanoff
Aku dah tengok.

Aku kalau filem comic ni aku layan jer.

Best tak best tak kira :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register