Movie Wonder Woman 3 Di Sahkan Selepas Wonder Woman 1984

CG Sponsors




GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
31,263
Reaction score
1,542
Points
201
Aku xtau la knape org excited sgt ngan JL synder cut...
Setakat ni movie DC byk yg mengecewakan lbh2 lg kalo zack synder yg buat...
Aku pon perasan.. justice League pon zack synder ke buat.. grafik tahap sampah
 
Sponsored Post

nameless

Super Active Member
Joined
Nov 30, 2007
Messages
7,369
Reaction score
71
Points
80
Aku pon perasan.. justice League pon zack synder ke buat.. grafik tahap sampah
Tunggu March nanti tgk JL synder cut mcm mne...
Cuma dr trailer nmpk stepen wolf nmpk ganas skit, ade scene victor sblm jd cyborg, ade scene Darkseid...
Cite 4 jam...
JL yg 2017 zack synder yg buat asal ny, bila dh lbh 80% siap, anak ny mati so dia stop, amik cuti pnjng...
WB/DCU panggil Josh Wheidon (Avengers 1) smbung tp dia tukar suma, plot sama cuma hampir suma kn reshoot blk...
Lps JL release rmai yg komen cite ny too avengers...
Lps tu DC fan wat petition suh release kn yg synder buat...
Akhirny dh berjaya, tunggu march nnt...
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,670
Reaction score
362
Points
141
aku dah download..
xpe laa cuba tgk juga walau tgk komen x menarik..
review kat google mcm ok plak..huhu
 

psx_dream87

Super Active Member
Joined
Feb 10, 2011
Messages
6,978
Reaction score
19
Points
65
Aku xtau la knape org excited sgt ngan JL synder cut...
Setakat ni movie DC byk yg mengecewakan lbh2 lg kalo zack synder yg buat...
bagi aku pulak, aku suka batman vs superman punya style
batman pun garang
tak sabar jugak nak tunggu Jl snyder cut punya version
harap dapat tengok darkseid belasah superman ke :D kot ada la
 

nameless

Super Active Member
Joined
Nov 30, 2007
Messages
7,369
Reaction score
71
Points
80
bagi aku pulak, aku suka batman vs superman punya style
batman pun garang
tak sabar jugak nak tunggu Jl snyder cut punya version
harap dapat tengok darkseid belasah superman ke :D kot ada la
Batman aku suka yg Nolan pny...
Bruce Wayne yg BvS...
Darkseid mgkn ade kot tp cameo je kot...
Cite smpai 4 jam uncut...
 

psx_dream87

Super Active Member
Joined
Feb 10, 2011
Messages
6,978
Reaction score
19
Points
65
Batman aku suka yg Nolan pny...
Bruce Wayne yg BvS...
Darkseid mgkn ade kot tp cameo je kot...
Cite smpai 4 jam uncut...
pergh, endgame pun 3jam
panjang betul ni
batman nolan best gak
batman dia ni bagi aku fighting style dia mcm lg syok tengok
biasa la, alternate universe banyak sangat
versi pattinson pn xtgk lg
 

playermmc

Active+ Member
Joined
Sep 23, 2009
Messages
2,650
Reaction score
24
Points
25
sapa pmpn yg kt ending tu ye..anak budak tu dpt kuasa juga ke, ceria ni mcm nk tunjuk dajal dah keluar je
 
Sponsored Post
Top
Log in Register