Movie Wonder Woman 3 Di Sahkan Selepas Wonder Woman 1984

CG Sponsors




Xploit Machine

CG Top Poster Club
Joined
Nov 23, 2012
Messages
26,008
Reaction score
3,798
Points
236
Wonder Woman 3 Di Sahkan Selepas Wonder Woman 1984 Mengutip Lebih RM300 Juta Setakat Ini;

Warner Bros telah mengesahkan Wonder Woman akan menerima filem ketiga, dan produksinya untuknya juga akan dipercepatkan selepas kutipan yang memberangsangkan untuk Wonder Woman 1984.

Filem tersebut telah mengutip $85 juta (~RM344 juta) secara global selepas 2 minggu, hujung minggu pertama di Amerika Syarikat.Patty Jenkins dan Gal Gadot akan kembali sekali lagi untuk filem ketiga ini.

Selain di pawagam, Wonder Woman 1984 juga disiarkan di HBO Max yang tampaknya tidak memberi kesan yang besar kepada kutipan di pawagam, di mana di Amerika Syarikat untuk hujung minggu pertama ia mengutip $16.7 juta (~RM67 juta).

Walaupun mendapat kutipan yang baik, Wonder Woman 1984 telah menerima ulasan yang kurang baik. Kami sendiri merasakan ia satu filem yang bermasalah dan bosan. Anda boleh tonton video ulasan kami di bawah.

 
Sponsored Post

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,724
Reaction score
634
Points
116
WW84 x best sgt la citer dia..
dh tgok 26/12 kat online
 

ViperX

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2016
Messages
4,727
Reaction score
597
Points
81
WW84 x best sgt la citer dia..
dh tgok 26/12 kat online
bosan ya amat.. ingatkan musuh dia tu superhuman....

rupanyaaaa.....

rugi 2 jam 30 min :D...

menang bodoh gitu ja wonderwoman.... hahahah

lagi stu music dia dlm filem ww84 kurang menyengat, mempengaruhi juga tu. x mcm yg first movie dia kluar...intense dan mendebarkan.

harapkan cgi ja la yang ok..kahkakah
 

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
7,255
Reaction score
167
Points
83
betul villain dia xbest la...menang dgn kata2 je..
wonder woman boleh terbang skrg... mcm superman dah...
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
31,263
Reaction score
1,542
Points
201
ww84 slow ... jalan cerita tak sesuai tuk super hero DC.. ape pon aku rasa ni la kualiti DC yg dia takat mampu buat
 

ViperX

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2016
Messages
4,727
Reaction score
597
Points
81
ww84 slow ... jalan cerita tak sesuai tuk super hero DC.. ape pon aku rasa ni la kualiti DC yg dia takat mampu buat
jln cerita prlu diperkemaskn lg kot..
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
41,519
Reaction score
1,191
Points
201
sume bg komen x besh.. so x yah g tgk la jadinye... syg lak blackwidow postpone thn ni... rindu natasha rumanoff
 

nameless

Super Active Member
Joined
Nov 30, 2007
Messages
7,369
Reaction score
71
Points
80
ww84 slow ... jalan cerita tak sesuai tuk super hero DC.. ape pon aku rasa ni la kualiti DC yg dia takat mampu buat
Aku xtau la knape org excited sgt ngan JL synder cut...
Setakat ni movie DC byk yg mengecewakan lbh2 lg kalo zack synder yg buat...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register