Wiring dan Baik Pulih barangan Elektrik

CG Sponsors




aqu_fadhil

Super Active Member
Joined
Jun 10, 2011
Messages
7,302
Reaction score
37
Points
70
Assalamualaikum Semua....
Kedai Membaik Pulih dan penukaran baru. TT juga berdaftar dengan SSM


Kepada rakan2 CG yang ingin membuang barangan elektrik yang sudah rosak, Sila tolak pada TT.
Sy akan meletakan value mengikut kerosakan sesuatu barangan.
daripada buang begitu sahaja baik tolak pada TT.
boleh hubungi TT dengan nombor yang tertera.
TT akan pergi collet di area klang velly dan KL sahaja
Contoh Barangan Yang boleh Dibaik pulih



TT akan bekerja di area;
Puchong,Petaling Jaya, Sri Petaling, Kajang, Bangi, Balakong, Seri Kembangan, Cheras,Putra Jaya dan tempat2 yang berdekatan.


boleh Hubungi TT di talian:
0129494948 - Aqu_Fadhil
Facebook
Alang2 masuk tolong LIKE page sy yer. Terima Kasih.​

*Kalau ada sesiapa yang nak buang mesin basuh tu sila bagi tau TT.
nanti TT pi ambil je ke rumah tuan puan.TT tengok dulu macam mana.
kalau cantik lagi TT bayar sikit la.
HEHE....

Nak pasang n tukar lampupun boleh

Nak tukar plug ke suis ke ok jugak.[/B]


note; untuk pengurusan secara pantas sila hubungi terus pada tt.

TT hanya membuat secara part time.

Terima Kasih​

TESTERMONI

As salam. Nak bg testi.

TT mmg buat kerja bagus. Relax je die tonggengkan washing
machine mak gua yg dah bocor. Rupenye sikit je halnya. Steady lah
dtg dr Puchong ke Balakong tu. Recommended! InsyaAllah tak lama
lg berjaya la TT ni. Teruskan usaha!

Sesiapa yg tak ada masa nk hangkut brg letrik p kedai ke, panggil org
kedai dtg ke, boleh la guna khidmat TT. Sbb TT telus. Klau panggil org
kedai dtg umah mhl dia charge tu. Charge TT berpatutan dan siap dpt
khidmat nasihat lg. Bajet washing machine tu dah jahnam, rupenye kicik
punya hal je.

Keep it up TT!
perkhimatan terbaik.. da dua kali panggil tt kasik repair mesen basuh dan pasang kipas.. kerja berkualiti dan canteek buatan nye.. ni nk panggil lagi kasik repair 2 bijik kipas kena kilat.. memang tk mengecewakan and highly recomemend..
ni testi dari aku
speaker altec aku dah berfungsi spt sedia kala:D:D:D:D:D
harga pulak berpatutan
jimat byk dari nak beli yg baru
siap dtg amik brg pastu hantar balik:eek::eek::eek:
terbaik woo servis tt bagi:)paid:)paid:)paid
dari 10 markah, aku bagi 11 untuk servis tt:D:D:D
keep it up bro
warga cg pls support anak melayu kita
:)cgrock:)cgrock:)cgrock
minggu lepas baru amik servis tt..

check wiring kt rumah..

terbaik...

hang tak nak repair tv ke..??
Service terbaek

aku try servis TT untuk tmbah socket point kat kedai aku..hasil kerja yg cermat n bersih.siap ada servis csultant lg..kerja yg luar skop pon tt tlg watkan..

harga mmg berpatutan..bleh kawtim punya.. sapa2 yang nk wat/ada masalah elektrikal bleh contact TT..


Antara Gambar Kerja2 TT:

Aksi Menebuk


Pemasangan Cermin Ikeapun Boleh


Repair Peti Ais Rakan CG


Wiring Di Kedai Frozen Rakan CG


Penghantaran Mesin Basuh


Kipas Untuk dijual Selepas Dibaiki


Baiki Periuk Nasi Rakan TT


Baiki Peti Ais Kedai Runcit


Sikit2 dah la penuh plak nanti. hihi...
 
Last edited:
Sponsored Post

aizaf

Active Member
Joined
Oct 17, 2007
Messages
2,293
Reaction score
0
Points
20
wah repair mesen basuh pun boleh
 

jamtulenmurah

CG Top Poster Club
Joined
Mar 11, 2009
Messages
25,458
Reaction score
7,722
Points
316
Free bumps.....

Servis bagus ni.... JIMAT x payah hanto kedai..... :)paid
 

dilla

Fun Poster
Joined
Oct 5, 2010
Messages
503
Reaction score
0
Points
15
hai business baru adik akak ni :D
 

aqu_fadhil

Super Active Member
Joined
Jun 10, 2011
Messages
7,302
Reaction score
37
Points
70
Kalau nak belajar repair boleh tak :">

Shah alam bila boleh turun bro. Ada 2 mesin pintu dpn tak mau jalan

Harga mcm mana pulaj kira tu
x clear r... mesin pintu? apa benda tu??? :-?
 

jamtulenmurah

CG Top Poster Club
Joined
Mar 11, 2009
Messages
25,458
Reaction score
7,722
Points
316
x clear r... mesin pintu? apa benda tu??? :-?
Front Loading machine kot.....

Ni pun leh repair ke tt?.... Kalau kedai dobi yg ada mesin dryer tu leh repair sekali ke?....

Rasanye kalau murah dan bagus, ramai nak ambik servis tt ni.....

 
Sponsored Post
Top
Log in Register