wireman from bangla,(baik punye)

CG Sponsors




copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,459
Reaction score
401
Points
131
Kawan aku upah buat wiring kipas di rumah baru dia………….. wire man yang dihantar adalah specialist dari Bangladesh …. Nah tengok sendiri.



hahahaha...nanti kena mintak tolong cicak tukarkan speed kipas =)
 
Sponsored Post

MyBroadband

Active Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
1,350
Reaction score
38
Points
30
Kawan aku upah buat wiring kipas di rumah baru dia………….. wire man yang dihantar adalah specialist dari Bangladesh …. Nah tengok sendiri.



hahahaha...nanti kena mintak tolong cicak tukarkan speed kipas =)
ye ke kawan kau upah? sebab aku dpt email ccamni gak..dalam email tu pon ckap KAWAN DIA UPAH.. byk tul org upah bangla ne
 

acan

Banned
Joined
May 31, 2009
Messages
19,661
Reaction score
15
Points
120
pic tak kuar..tp aku tau astreuk teruk..:p
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,280
Reaction score
1,211
Points
221
astrok penutup untuk tahun ini.... sekian terima kasih....
 

acan

Banned
Joined
May 31, 2009
Messages
19,661
Reaction score
15
Points
120
kasik can la sama TT..:))
 

steven_jb2003

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
2,662
Reaction score
5
Points
25
x paham da............. yang aku tau hari nie sale gile2 kat subang.......
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
walaupon pic x kuar tp aku dah pnah ngok gambo tu...

hahahaha...:eek: mau putus tngn owang lau mau tukar speed kipas..:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register