Want To Sell Wiper Silikon HKS--Tahan Hingga 2 Tahun

Recommended Brokers


Latest Threads

oilfilter99

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2006
Messages
3,875
Reaction score
2
Points
43
Location
FB/1kedai Dot Com--018 2929160
PROMOSI...Tahun 2019...Tahun Ke-6 Jual Wiper

WIPER SILIKON
Harga [STRIKE]RM30 [/STRIKE]RM27 Sepasang termasuk poslaju s/m

........................Ambil 2 Pasang RM50
..HARGA NI untuk AHLI cG SHJ..
sabah/srwk RM30.00 Sepasang
Wiper berkualiti...tahan sehingga 2 tahun



WIPER SILIKON SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KERETA
TAHAN PANAS,TIDAK MUDAH KERAS,TAHAN LASAK SEHINGGA 2 TAHUN.


HARGA DIJAMIN TERMURAH DIPASARAN


SILA MAKLUKAN DULU MODEL KERETA ANDA SEBELUM ORDER

Detail Bank

sila Whatssap-- www.wasap.my/60182929160/WiperCG

email... [email protected]

lps bank in sila sms..jumlah,bank,masa,tarikh
...dan sila sms nama penuh anda,alamat detail anda kepada sy--018 2929160 untuk tujuan postage(poslaju)

SMS/TEL/WHATSSAP

www.wasap.my/60182929160/WiperCG

Testimoni

wiper dah smpai...

tq bro...:)cgrock

tq tt..barang dah sampai dah siap pasang dah

Barang dah sampai... dua hari ja dah dpt HKS wiper silikon...Saya beli

brg dah smpi dgn selamat. mlm td terus pasang & test bwk keta masa ujan. kondisi mmg cemerlang la tt. :)paid:)cgrock:)cgrock

barang dah sampai bro..kualiti mmg terbaik la..

order pagi smlm..hari ni terus sampai.giler babas
brg kualiti A+ wa kasi...hege plak tu murah meleleh :)cgrock:)cgrock
Tq TT...dh promot kt kwn2 den.hehe

Salam... saya sekarang masih guna wiper ni bro memang cemerlang... dah guna setahun lebih masih bagus wipe air... jika bahagian putih tu dah jadi coklat2 hitam sikit basuh je dgn air sabun...keringkan pastu guna balik...mmg cemerlang mcm mula2 beli...

tq tt.. barang dah smpai ptg td.. barang elok... :)paid

pernah beli dlu dgn TT, barang baek ni.... harus beli... beli dekat 2 tahun lepas, still berkhidmat dgn baik :D

Wiper yg tt jual mmg terbaik!!...ni bkn promot sb nk dpt diskaun..tp kenyataan..haha






Wiper gred A++(kereta mewah guna)..DAH ADA STOK..Saiz 14 HINGGA 24..Lelong Harga RM45.00 termasuk poslaju S/M..SABAH/SWK(RM50)





harga pasaran RM70.00 sepasang


SAIZ WIPER YANG ADA STOK DENGAN SAYA..
Saiz 14''hingga Saiz 24''
di bawah ni sebahgian contoh model kereta dan saiz wiper


Tip-tip Penjagaan Wiper Silikon Kereta

kalau kita menitik beratkan penjagaan wiper silikon kereta, ianya boleh digunakan dalam jangkamasa lebih lama menjangkau usia lebih 3 tahun penggunaan sekiranya dijaga dengan baik.

1. Tegakkan/ diangkat bilah wiper bila parking diangkat terutama sekali dalam keadaan cuaca panas. Ini kerana apabila wiper tersebut terus diletakkan diatas cermin tadi tindak balas suhu mengakibatkan bilah getah tersebut rosak dan menjadi tidak rata.
2. Pastikan tangki pencuci cermin diisi air dan sedikit cecair pencuci (Wiper fluid) agar bila kita mengelap cermin menggunakan wiper lebih licin dan tidak merosakkan bilah dan cermin kereta anda.
3. Selalunya cecair pencuci cermin biasanya didatangkan dengan bahan kalis air (water repellent) yang membantu pemanduan agar lebih jelas dalam keadaan hujan lebat. Tetapi.... Pastikan penggunaan cecair pencuci (Wiper fluid) tidak memberi kesan kepada permukaan cermin. Tetapi saya difahamkan ada gak jenis cecair pencuci (Wiper fluid) mengandungi peluntur ini boleh bertindak balas (side effect ) dengan getah atau silicon bilah wiper dan menyebabkan ianya menjadi cepat keras.

Tracking Poslaju

EF 064464602my---ef 022586636my---ef 065021279my---ef 065021305my---EF 048659353MY
EF 048651969MY---EF 042551898MY---EF 048653372MY---EF 035872312MY---EF 048651938MY
EF 038072326MY---EF 048651840MY---EF 048671819MY---EF 065050567MY---EF 065051912MY
EF 065051853MY---ef 134092806my---ef 134092834my---ef 138535161my---ef 138669733my
ef 138669716my---ef 138535507my---ef 138535277my---ef 126608927my---ef 126608913my
ef 126608935my---ef 126659623my---ef 126773518my---ef 126773552my---ef 090924341my
ef 126773521my---ef 126773549my---ef 126773535my---ef 090924372my---ef 091915054my
ef 090924409my---ef 091671048my---ef 091671122my---ef 091671105my---ef 091671096my
ef 091671051my---ef 091671119my---ef 203601910my---ef 203601954my---ef 203601923my
ef 203601945my---ef 064464545my---ef 203601937my---ef 261067647my---ef 264812634my
ef 264812651my---ef 264812679my---ef 535710914my---ef 549021807my---ef 538901847my
ef 538901878my---
 
Last edited:
Sponsored Post

oilfilter99

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2006
Messages
3,875
Reaction score
2
Points
43
Location
FB/1kedai Dot Com--018 2929160
Wiper silikon putih sepasang hanya rm25.00 sahaja
wiper silikon sesuai untuk semua jenis kereta
tahan panas,tidak mudah keras,tahan lasak sehingga 2 tahun.
 
Last edited:

PeRtZ

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2013
Messages
3,921
Reaction score
21
Points
0
Location
Johor Bahru
Tt kalau tak keberatan blanjer gambar wiper yg dah pasang pada kereta.. Ambik gmbar dr depan.. Sebab nak tengok keputihan wiper tu... (konsep kereta putih kelabu)
 

GEDEBE

Active+ Member
Joined
Sep 2, 2007
Messages
3,094
Reaction score
4
Points
0
Location
loss loss loss --->MC
Wiper silikon aku warna kuning baru jer kena curi Sabtu lepas...sangap punya pencuri...wiper pun curi...:(scam
 
Sponsored Post
Top
Log in Register