Winning-Solution @ WSS

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16334
USD / JPY
105.313
GBP / USD
1.27705
USD / CHF
0.92875
USD / CAD
1.33818
EUR / JPY
122.516
AUD / USD
0.70578

CG Sponsors




golok_tajam

Freshie
Joined
Dec 27, 2008
Messages
21
Reaction score
0
Points
3
just nak tanye, ade tak otai2 kat sini penah pakai sistem ni??? sape2 ade experient, share la kat sini.. tgok cam ok.. tapi byk org asia je yang pakai etc indon, india, malaysia.

for info..
http://winning-solution.com/
 
Sponsored Post

yuskura

Junior Member
Joined
Oct 21, 2008
Messages
72
Reaction score
1
Points
11
just nak tanye, ade tak otai2 kat sini penah pakai sistem ni??? sape2 ade experient, share la kat sini.. tgok cam ok.. tapi byk org asia je yang pakai etc indon, india, malaysia.

for info..
http://winning-solution.com/
aku baru jek guna sistem nie dan sekarang ngah +60.
aku pakai tf 3 tapi refer tr yang lebih tinggi...

bila no 3 kuar kat tf30 aku akan check kat tf lebih tinggi untuk masuk post..sblm nie aku main kat demo jek pas seminggu positif jek so aku try kat live...so far sekarang +60pips...

well lau ade otai2 tu share laa kat sini
 

rc36v4

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Jan 30, 2008
Messages
4,072
Reaction score
13
Points
25
just nak tanye, ade tak otai2 kat sini penah pakai sistem ni??? sape2 ade experient, share la kat sini.. tgok cam ok.. tapi byk org asia je yang pakai etc indon, india, malaysia.

for info..
http://winning-solution.com/
wss memang ok kalau setakat nk main GU tu...20pips sehari memang bleh dapat la...

MM tu yg penting sebenarnya....tgk signal hari ni punya...



kalau setakat tp kt buy area end tu memang hari2 kena...

:)paid:)paid:)paid:)paid
 

Forex888

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2008
Messages
5,232
Reaction score
65
Points
80
wss memang ok kalau setakat nk main GU tu...20pips sehari memang bleh dapat la...

MM tu yg penting sebenarnya....tgk signal hari ni punya...



kalau setakat tp kt buy area end tu memang hari2 kena...

:)paid:)paid:)paid:)paid
ini WSS v9.5 ke?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register