windows

CG Sponsors




anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
em ada cara lain tak nak setting kat windows utk block ape2 website..tanpa gunakan software..:D

carik kat google..byk dah cuba buat..he3:p

tp kot2 kat cg ni ada cara yg lg baik...kongsi2 la eh...:">
 
Last edited:
Sponsored Post

wealthgainer

Legendary Member
Joined
May 20, 2007
Messages
13,976
Reaction score
42
Points
120
em ada cara lain tak nak setting kat windows utk block ape2 website..tanpa gunakan software..:D

carik kat google..byk dah cuba buat..he3:p

tp kot2 kat cg ni ada cara yg lg baik...kongsi2 la eh...:">
Kat dalam browsers pon bleh set ape..:D
 

anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
Kat browser laen pon block la website tu jugak..:))
perghh bahaya2 senang kantoi nnt leh delete balik...:eek:
skrg ada la tgh pakai cara....

C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

edit kat situ...
tp kot2 la kat cg ni ada lg cara best..:)cgrock
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
ko nak blok web apa anip...web blue kerr
 

ahmadnaim

Active Member
Joined
Dec 14, 2007
Messages
1,065
Reaction score
49
Points
35
emm opendns ni cmner eh...kene bayar tak:p



a'a lebeh kurang mcm tuh la..:">
opendns ni aku rase mcm kita pkai dns dari sana la, kena set kt DNS server address tu nombor ni, 208.67.222.222 and 208.67.220.220

kalo ko nk block website bukan pkai firewall dh bleh ke?aku rase la..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register