To Sell WINDOWS 7 ULTIMATE 32-Bit FULL VER SEALED > RETAIL PACK RM510

CG Sponsors




fizzy86

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2009
Messages
7,376
Reaction score
37
Points
70
SALAM....

Disini saya nak jual Windows 7 100% ORI masih seal....

harga yang saya tawarkan adalah RM510 termasuk poslaju....harga adalah amat berpatutan sbb harga pasaran RM750...sape2 yang berminat boleh SMS 0175588023 atau PM sahaja......


HANYA TINGGAL 1 UNIT....SAPE CEPAT DIA DAPAT.....:)paid


 
Last edited:
Sponsored Post

fizzy86

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2009
Messages
7,376
Reaction score
37
Points
70
bump...

murah je ni.....
 

fizzy86

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2009
Messages
7,376
Reaction score
37
Points
70
Takde sape berminat?
 

demimasa

Active+ Member
Joined
Jan 20, 2010
Messages
2,824
Reaction score
406
Points
41
Kalau ori boleh ke install kat beberapa pc?
 

mrlan09

Legendary Member
Joined
Nov 10, 2009
Messages
10,661
Reaction score
183
Points
923
satu dvd ni berapa pc boleh install dan activate..:-?
 

mohdeskay

Fun Poster
Joined
Feb 25, 2009
Messages
705
Reaction score
3
Points
15
Offtopic : TT aku mcm berminat plak tgk avatar ko tu hahahha...
 

zeal_tech

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 23, 2008
Messages
7,888
Reaction score
11
Points
65
ada byk ke eg...aritu ada org cari...nnt2 le...akutanya kan balik kalu dia nk....
 

fizzy86

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2009
Messages
7,376
Reaction score
37
Points
70
Kalau ori boleh ke install kat beberapa pc?
rasanya cd leh gna byk kali....key ja leh gna kat 1 pc....

huhu...aku pun xtaw sgt...tlg jual ja....
 

fizzy86

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2009
Messages
7,376
Reaction score
37
Points
70
ada byk ke eg...aritu ada org cari...nnt2 le...akutanya kan balik kalu dia nk....

tnya skrg bro...sbb stok ada satu ni ja....kalo org beli abesla.....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register