BTC USD 43,317.4 Gold USD 1,749.15
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Windows 7 Bakal menamatkan riwayat Windows Vista yang menyusahkan pengguna hehehe..

wealthgainer

Legendary Member
Joined
May 20, 2007
Messages
13,976
Reaction score
42
Points
120
Salam Geng...(aku selaku ahli kelab anti-Vista) Berasa amat gumbira dengan berita Windows 7 ni...

Dengar2 nye...apa yang ada kat Vista, ade jugak pada Windows 7, tapi dengan penggunaan memory, cpu etc yang sama dgn Windows XP je...

Memang best arr kalo camtu..:D.

http://windows7news.com/
 
Sponsored Post

syah99

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2006
Messages
6,069
Reaction score
63
Points
70
lawa gak interface 7 ni.
tahun depan kuar kan?
 

ADI78

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,298
Reaction score
17
Points
65
mmg payah la vista ni...nyosal aden boli dell ni pakey vista
sakik palo :mad::mad:
 

wealthgainer

Legendary Member
Joined
May 20, 2007
Messages
13,976
Reaction score
42
Points
120
lawa gak interface 7 ni.
tahun depan kuar kan?

Aha tahun depan 2009.
Ade yang cakap 2nd quarter..ade yang cakap 4th quarter...tunggu je laa..yang penting hacker kena rajin2 buat keje...:))
Senang aku nak carik pirate version nanti...:)):eek:
 

ndzul01

Active Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
1,466
Reaction score
0
Points
20
Bagus.. bagus aku pun dh menyampah ngan vista dukados kandos tuh...
 

wealthgainer

Legendary Member
Joined
May 20, 2007
Messages
13,976
Reaction score
42
Points
120
mmg payah la vista ni...nyosal aden boli dell ni pakey vista
sakik palo :mad::mad:

Vista berat sgt..habih semua jadi lembab..aku pakai kejap je..switch jadi XP balik...:D. Lagi puas hati..:D
 

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
aku pon still pakai xp je
 

Kurma

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30
Aku nk tanya yg pakar...betul ker Vista kalau install nk kena adjust di bios???
Aku rasa vista ni dh jadi mcm windows millineum......masa tur byk yg guna balik windows 95


p/s aku mmg tak pakai Vista dn tak bercadang nk pakai vista.....just utk pengetahuan.....selesa dgn xp....n nk tunggu windows 7....:D:D:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register