BTC USD 65,050.9 Gold USD 1,785.17
Time now: Jun 1, 12:00 AM

window xp pilihan org biznes berbanding windows 7

underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,904
Reaction score
4,395
Points
206
perbandingan antara Windows XP dan Windows 7 masih 7.5 nisbah 1

Windows XP disukai, kerana sistem OS yang sudah stabil dan telah lama digunakan pada komputer2 syarikat.

Di Amerika dan Eropah misalnya, nisbah Windows XP dan Windows 7 10 :1.

Windows XP lahir pada tahun 2001, Windows 7 pula baru berusia setahun jagung.

83% computer baru dikalangan biznis adalah mengunakan Windows 7.
IT manager hanya memasang 31% computer baru dgn os Windows 7.
 
Sponsored Post

ah fan

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2009
Messages
8,148
Reaction score
28
Points
70
xp lebih mudah..ringan n laju je..aku pn lebih suka guna laptop lame yg kai xp klau nk buat kje..yg bru kai win7 buat presentation leh la..
 

mohan2110

Fun Poster
Joined
Apr 16, 2010
Messages
150
Reaction score
3
Points
15
XP serasi dengan kebanyakkan hardware n software, bug pun dah tak banyak
 

akecema

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,535
Reaction score
2,902
Points
206
betul
kat opis aku pun guna xp
ade lappy guna win7 xboleh run system
 

putra2k

Fun Poster
Joined
Jan 26, 2008
Messages
432
Reaction score
19
Points
15
office takkan setiap tahun nak tukar OS
semua nak kene bayar,
semua ongkos beb...
dah win xp ok lagi x der msalah
so better guna je..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register