BTC USD 37,635.1 Gold USD 1,792.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Who want to test the forexfunnel for free ?

Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

sunnyfx

Super Active Member
Messages
7,802
Joined
Jan 6, 2008
Messages
7,802
Reaction score
73
Points
70
Banyak betul ID baru muncul dengan 1st post dan nak berikan EA yang kononya dibeli. Inilah salah satu cara yang digunakan untuk menjahanamkan CG. Seperti yang baru terjadi baru-baru ni pada CG, ada yang aku tengok tuan punya ID tu happy kat forum sebelah bila CG down beberapa hari,tapi lepas CG dah ok , nampaknya die masih berlegar kat CG lagi. Maybe mengatur strategy lain....
 

azanney

CG Top Poster Club
gem
Messages
48,941
Joined
Oct 18, 2008
Messages
48,941
Reaction score
352
Points
131
sunny,
EA apa yang bagus...?gua mau beli dari lu...:D:D:D
 

sunnyfx

Super Active Member
Messages
7,802
Joined
Jan 6, 2008
Messages
7,802
Reaction score
73
Points
70
sunny,
EA apa yang bagus...?gua mau beli dari lu...:D:D:D

Ko jangan nak perli aku. Aku cite ade bukti. Takde masa nak cite perli-perli mcm ko tu.

medklinn.GIF


Minta maaf banyak2 kalo aku paparkan ni "hero" korang.
 
Last edited:

rizal72

Fun Poster
Messages
950
Joined
Jul 14, 2008
Messages
950
Reaction score
1
Points
15
derang dengki kat CG pasal CG rock bebeh...yg derang punyer tak sampai tahap tu lagi...masih dok belajar doremifasolatido
 

roziex

Active Member
Messages
1,825
Joined
Oct 27, 2008
Messages
1,825
Reaction score
273
Points
41
derang dengki kat CG pasal CG rock bebeh...yg derang punyer tak sampai tahap tu lagi...masih dok belajar doremifasolatido

:eek::eek::eek:
carigold best dia punyer info jer,
no-gold best dapat duit free:)paid:)paid

Insya-Allah bulan dapat RM300:)paid:)paid
 

darwisy

Forex Moderator
Messages
850
Joined
Dec 2, 2008
Messages
850
Reaction score
937
Points
61
Ko jangan nak perli aku. Aku cite ade bukti. Takde masa nak cite perli-perli mcm ko tu.

medklinn.GIF


Minta maaf banyak2 kalo aku paparkan ni "hero" korang.

Terima kasih sunnyfx dan skrg ni sudah tau sape dalang sebenarnye. Mungkin byk username baru org atau geng yg sama utk mengenakan CG.
 

roziex

Active Member
Messages
1,825
Joined
Oct 27, 2008
Messages
1,825
Reaction score
273
Points
41
owh patut la,
carigold down tempoh hari sbb create byk id ker,
adios larat ker bro nak manage byk2 id nie
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.11494
USD / JPY
115.255
GBP / USD
1.34050
USD / CHF
0.93126
USD / CAD
1.27678
EUR / JPY
128.502
AUD / USD
0.69883

CG Sponsors




Top
Log in Register