Who want to test the forexfunnel for free ?

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.21745
USD / JPY
103.784
GBP / USD
1.36816
USD / CHF
0.88523
USD / CAD
1.27402
EUR / JPY
126.353
AUD / USD
0.77174

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

sunnyfx

Super Active Member
Joined
Jan 6, 2008
Messages
7,802
Reaction score
73
Points
70
Banyak betul ID baru muncul dengan 1st post dan nak berikan EA yang kononya dibeli. Inilah salah satu cara yang digunakan untuk menjahanamkan CG. Seperti yang baru terjadi baru-baru ni pada CG, ada yang aku tengok tuan punya ID tu happy kat forum sebelah bila CG down beberapa hari,tapi lepas CG dah ok , nampaknya die masih berlegar kat CG lagi. Maybe mengatur strategy lain....
 

azanney

CG Top Poster Club
Joined
Oct 18, 2008
Messages
48,937
Reaction score
351
Points
131
sunny,
EA apa yang bagus...?gua mau beli dari lu...:D:D:D
 

sunnyfx

Super Active Member
Joined
Jan 6, 2008
Messages
7,802
Reaction score
73
Points
70
sunny,
EA apa yang bagus...?gua mau beli dari lu...:D:D:D
Ko jangan nak perli aku. Aku cite ade bukti. Takde masa nak cite perli-perli mcm ko tu.



Minta maaf banyak2 kalo aku paparkan ni "hero" korang.
 
Last edited:

rizal72

Fun Poster
Joined
Jul 14, 2008
Messages
949
Reaction score
0
Points
10
derang dengki kat CG pasal CG rock bebeh...yg derang punyer tak sampai tahap tu lagi...masih dok belajar doremifasolatido
 

roziex

Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
1,825
Reaction score
273
Points
41
derang dengki kat CG pasal CG rock bebeh...yg derang punyer tak sampai tahap tu lagi...masih dok belajar doremifasolatido
:eek::eek::eek:
carigold best dia punyer info jer,
no-gold best dapat duit free:)paid:)paid

Insya-Allah bulan dapat RM300:)paid:)paid
 

darwisy

Forex Moderator
Joined
Dec 2, 2008
Messages
831
Reaction score
927
Points
61
Ko jangan nak perli aku. Aku cite ade bukti. Takde masa nak cite perli-perli mcm ko tu.



Minta maaf banyak2 kalo aku paparkan ni "hero" korang.
Terima kasih sunnyfx dan skrg ni sudah tau sape dalang sebenarnye. Mungkin byk username baru org atau geng yg sama utk mengenakan CG.
 

roziex

Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
1,825
Reaction score
273
Points
41
owh patut la,
carigold down tempoh hari sbb create byk id ker,
adios larat ker bro nak manage byk2 id nie
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register