(Tips & Tricks) what was the last game you bought?

CG Sponsors




mikesleeve

Freshie
Joined
Feb 2, 2010
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
Hi everyone,

I bought a couple of weeks ago,
resistance: fall of man.

And you?
 
Sponsored Post

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
metal slug 6...relaxing mind..
 

heartnet

Active Member
Joined
Apr 29, 2008
Messages
1,317
Reaction score
33
Points
30
I buy in bulk
Heavenly sword
Fifa09
MGS4
 

Bombastic

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2008
Messages
866
Reaction score
47
Points
20
fallout 3
wolfenstein 2009
serious sam 2 ( bored game ever , mario bros better then this game )
 

302

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
10,841
Reaction score
65
Points
125
soul calibur iv for ps3
 

vc2216

Banned
Joined
Dec 28, 2008
Messages
4,492
Reaction score
11
Points
25
game pc ke konsol xbox 360? aku layan game racing keta jer..paling aku syok Midnite in Los Angelest: Complete Edition & Grid -xbox 360
 

TerrickCEF

Freshie
Joined
Feb 11, 2010
Messages
38
Reaction score
0
Points
6
apa guna ada internet? tak payah nak membazir hahaha
aku game semua download kiranya aku ni anti-gamebuy
sebab aku rasa beli game ni adalah satu pembaziran yang amat ketara
sebab sstengah game yang sedara aku bli run in good performance pc. masa install corrupt lah, tak bagi crack lah,file missing lah. daripada tanggung pembaziran baik download. kalau fail corrupt at least duit tak melayang
 

pecot85

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,973
Reaction score
826
Points
161
pes 2010..ps3 platform:)
 

pecot85

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,973
Reaction score
826
Points
161
apa guna ada internet? tak payah nak membazir hahaha
aku game semua download kiranya aku ni anti-gamebuy
sebab aku rasa beli game ni adalah satu pembaziran yang amat ketara
sebab sstengah game yang sedara aku bli run in good performance pc. masa install corrupt lah, tak bagi crack lah,file missing lah. daripada tanggung pembaziran baik download. kalau fail corrupt at least duit tak melayang
apee daa..game ps3 mana boleh donlod:)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register