• Forum searching still not well functioning . We have already working on it.

Website berguna utk belian barangan dalam internet

Recommended Brokers


Latest Threads

Audrey

Freshie
Joined
Nov 2, 2018
Messages
16
Reaction score
0
Points
0
u nak beli ape? hehe
aq pernah beli oven 2nd hand kat situ, kualitinya ok jer
aku tengah cari fridge double door second hand. Nak tanya carousell ada jual fridge ni tak?
 
Sponsored Post

Siti Sofia

Freshie
Joined
Nov 2, 2018
Messages
21
Reaction score
0
Points
0
aku tengah cari fridge double door second hand. Nak tanya carousell ada jual fridge ni tak?
ade...carousell sana ade jual fridge second hand...kau blh try search kat sana...sebelum kau beli, kau blh chat dgn seller tengok fridge tu sesuai tak?
 

emma_emma

Freshie
Joined
Nov 5, 2018
Messages
15
Reaction score
0
Points
0
ade...carousell sana ade jual fridge second hand...kau blh try search kat sana...sebelum kau beli, kau blh chat dgn seller tengok fridge tu sesuai tak?
ya betol-2. kau blh chat dgn seller sebelum beli...jika kau satisfied dgn syarat-2 yg ditawarkan oleh seller, blh proceed ke payment process.
 

Nor Syawidah

Freshie
Joined
Nov 5, 2018
Messages
17
Reaction score
0
Points
0
ya betol-2. kau blh chat dgn seller sebelum beli...jika kau satisfied dgn syarat-2 yg ditawarkan oleh seller, blh proceed ke payment process.
boleh tawar-menawar dgn seller ke?
syarat-2 tu boleh negotiate?
 

joee

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 1, 2010
Messages
40,589
Reaction score
905
Points
113
Location
Kulim - JB -SB
harga fix..
cuma kita bole interaksi dgn seller dr segi percepatkan penghantaran
jika brg lmbt smp bole terus direct tnya dia


boleh tawar-menawar dgn seller ke?
syarat-2 tu boleh negotiate?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register