Web Page Maker 3.03

CG Sponsors




tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
Salam semua....

Ini adalah permintaan saya di folder software Carigold

Saya memohon jasa baik rakan-rakan jika mempunyai perisian Web Page Maker 3.03 untuk saya download...

Perisian tersebut adalah perisian terkini untuk membina laman web seperti web saya skrg...

Saya fikir ingin menggunakan perisian terkini untuk membina laman web sekolah saya semasa cuti sekolah ini.

Diharapkan rakan-rakan dapat memenuhi permintaan saya ini...

Terima kasih...


---------------------------------------

Berikut adalah link untuk download perisian Web Page Maker Versi 3.03 dalam bentuk rar fail.
Kapasiti fail : 8.71Mb ( key gen bersama fail ini )

1. Web Page Maker Versi 3.03
Kalau minta password : tokmat

Kalau nak join Uploading.com, KLIK SINI

2. MegaUpload.com

Tarikh : 07 Dis 2008
Kalau rakan-rakan merasakan perisian ini bermanfaat & berjaya memuat turunnya... jangan segan-segan untuk klik button THANKS di post ini.... :D
 
Last edited:
Sponsored Post

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
Lupa pulak nak update kat thread ni bahawa WPM V3.03 telah saya perolehi pada jumaat lepas...

Sebelum ini saya guna V2.05......
La ni nak upgrade kepada V3.03 pulak...

Apa pun, terima kasih atas komitmen rakan2 dalam thread ini.... :)
 

arapaima

Active Member
Joined
Jan 28, 2008
Messages
1,701
Reaction score
22
Points
30
klu camtu leh tak tok share ngan sy..??? hehehe
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
Berikut adalah link untuk download perisian Web Page Maker Versi 3.03 dalam bentuk rar fail.
Kapasiti fail : 8.71Mb ( key gen bersama fail ini )

Web Page Maker Versi 3.03

Kalau minta password : tokmat


Kalau nak join Uploading.com, KLIK SINI
 
Last edited:

smileyjawa

Active+ Member
Joined
Jan 3, 2007
Messages
3,702
Reaction score
27
Points
30
Berikut adalah link untuk download perisian Web Page Maker Versi 3.03 dalam bentuk rar fail.
Kapasiti fail : 8.71Mb ( key gen bersama fail ini )

Web Page Maker Versi 3.03

Kalau minta password : tokmat
tak nak cube gune adobe dreamweaver CS3 ke tokmat? CS4 pun dah kuar.. baru je beli smlm.. :D
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
tak nak cube gune adobe dreamweaver CS3 ke tokmat? CS4 pun dah kuar.. baru je beli smlm.. :D
Jika ada, nak juga saya download.... :)
Ada link nya ke nak download.... :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register