BTC USD 39,376.0 Gold USD 1,812.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Web Designer wanted

del_oxford

Active Member
Joined
Nov 23, 2006
Messages
2,209
Reaction score
1
Points
30
Salam wrga CG, aku perlukan sorg full time web designer yg boleh membantu kerja3 aku.

Requirements:

Lelaki opompuan tak kisah janji tau buat keje.
tahu guna Flash, dreamweaver dan sbgainya. Pendek kata boleh buat website serta programming skali yg mcm php ape kejadah semua tu.

Benefit:

Kerja simple dan rilek.
Gaji yg agak lumayan base on skills korg.
Bekerja dgn jiwa muda mudi yg sentiasa happy.

Sape berminat hantar email ke [email protected] atau contact 03 8313 8148 utk interview session.

Opis di Incubator Cyberjaya
Company name TYCOON STUDIO.

Thanks

P/S: nk practical pon boleh
 
Sponsored Post

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
Salam wrga CG, aku perlukan sorg full time web designer yg boleh membantu kerja3 aku.

Requirements:

Lelaki opompuan tak kisah janji tau buat keje.
tahu guna Flash, dreamweaver dan sbgainya. Pendek kata boleh buat website serta programming skali yg mcm php ape kejadah semua tu.

Benefit:

Kerja simple dan rilek.
Gaji yg agak lumayan base on skills korg.
Bekerja dgn jiwa muda mudi yg sentiasa happy.

Sape berminat hantar email ke [email protected] atau contact 03 8313 8148 utk interview session.

Opis di Incubator Cyberjaya
Company name TYCOON STUDIO.

Thanks

P/S: nk practical pon boleh

kena full time membeku dlm opis ker nie?
cayo lah geng wak dah ada opis sendiri
nnt senang2 wak lawan korang yer

*keje tuk wak ada x? jd pembancuh kopi jd ler:)
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
cuma cal adik wak si smiley tu, dia cari tempat praktikal tahun depan
 

del_oxford

Active Member
Joined
Nov 23, 2006
Messages
2,209
Reaction score
1
Points
30
tukang bancuh kopi dh ade la wak huhuhu, yg takde tukang bancuh simen je kot yg tkde lg :p
 

WnB

Super Active Member
Joined
Dec 30, 2007
Messages
9,095
Reaction score
384
Points
91
nie mesti buat projek under MDEC punya programme... betul tak? teruskan...
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
tukang bancuh kopi dh ade la wak huhuhu, yg takde tukang bancuh simen je kot yg tkde lg :p

ha..klu kontraktor mcm wak nie mmg berkelayakan:D terima la wak bekerja:p
 

del_oxford

Active Member
Joined
Nov 23, 2006
Messages
2,209
Reaction score
1
Points
30
takde job mdec pon, job lain, masih mencari web designer yg sesuai. thanks :)
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
wah sronok.
permanent la ek. agak2 basic bper beb??

tycoon studio tu cam pnah denga le..
 

ableze_joepardy

Active Member
Joined
Apr 18, 2006
Messages
1,532
Reaction score
17
Points
25
kene ade degree? skill saje boleh? huhu.. nak kate pndai x pandai sgt.. tapi boleh la.. blaja sniri2...

payment brape ni?
 
E

En.Hafiz

Guest
Part time x bleh ke??
And start keje biler yer?
Kalau xbleh, saya ada seorang kawan, yang baru saja habis belajar sem ni.
Still tunggu result. Kalo lepas, bulan 6 Graduate Bachelor In Multimedia Design. So, boleh ke dia mintak? Dia dah ader Diploma in Multimedia Interactive.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register