WD PLAYER HDMI - HD 1080 ! Murah Beb..

CG Sponsors




tapirbawaklori

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
8,149
Reaction score
207
Points
73
tak tau la sama ada korang perasan atau tak produk ni...tapi memang bagus la..sebabplayer bluray mahal,aku tanya kedai pun dekat 2 ribu..belum beli cd dia..

so bagi penggemar torrent yang dah download HD movie player ni sesuai..pasal dia pakai hdd..main movie dari external hdd...ni dah masuk mesia dah ni..ada kat lowyat..dalam RM4XX bawah 5 ratus..memang berbaloi..Full HD..1080..meleleh air liur korang tgk citer Die Hard 4 ngan Rambo..serius beb..ni aku kongsi maklumat dia...pada yg dah tau tu diam diam jer ler.. :)

[/IMG]

dah macam ps3 lak aku tgk..



nak tau lebih lanjut meh masuk sini ... WD PLAYER
 
Last edited:
Sponsored Post

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,118
Reaction score
90
Points
80
..ok kalau haku beli player ni...

..dvd movie plak nak beli kat mana...
 

tapirbawaklori

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
8,149
Reaction score
207
Points
73
..ok kalau haku beli player ni...

..dvd movie plak nak beli kat mana...
bro...tak lama lagi ramai tuka blu ray dah :)...ala ini aku kongsi kongsi jer...bluray tak dipanggil dvd ...

cd dia BD
 

ADI78

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,298
Reaction score
17
Points
65
skang ni yg cetak rumpak pun dah ado dah blue ray ni...
tu yg payah tu...argo samo cam dvd jor~X(~X(
 

tapirbawaklori

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
8,149
Reaction score
207
Points
73
skang ni yg cetak rumpak pun dah ado dah blue ray ni...
tu yg payah tu...argo samo cam dvd jor~X(~X(
bro...gua cabar lu beli cetak rompak tu bro..ko banding ngan torrent yg aku download ni....ko jgn kena kencing bro ngan cina buta buta...satu blu ray disk melebihi 4 gb..yg ko beli tu bukan bluray..tapi dvd9....

DVD9...dia convert jer....aduh..ramai kena kencing dah ni...
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,118
Reaction score
90
Points
80
bro...tak lama lagi ramai tuka blu ray dah :)...ala ini aku kongsi kongsi jer...bluray tak dipanggil dvd ...

cd dia BD
..adoyai..

..terangkan la sikit..haku x paham la...

..dvd blue ray sekeping berapa..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register