BTC USD 16,794.9 Gold USD 1,787.06
Time now: Jun 1, 12:00 AM

keisavi

Banned
Messages
301
Joined
Oct 12, 2010
Messages
301
Reaction score
0
Points
10
WD BLACK SN750 1TB NVMe SSD -RM550
Sandisk X600 m.2 Sata - RM450

New unit

1 Month personal warranty

COD kat mana mana area perai

whatsapp for fast deal 017-5471240

I boleh bagi crystaldisk info. Boleh baru ke tak.
 

Attachments

  • wd.jpg
    wd.jpg
    9.2 KB · Views: 24
Last edited:
Sponsored Post

keisavi

Banned
Messages
301
Joined
Oct 12, 2010
Messages
301
Reaction score
0
Points
10
Hmmm....harga cantek...takda buyer juga ..apa la nak buat
 

fuhrer_69

Active+ Member
Messages
2,755
Joined
Sep 18, 2013
Messages
2,755
Reaction score
541
Points
81
aku kebetulan mmg nak cari wd black nvme ni, tapi size xde la sampai 1tb, aku cari dalam 500gb ke.

ko kalau xde buyer gak, post kat fb marketplace. tak pun post kat group pc gaming community

good luck bro dan kalau ada harga menarik untuk barang macam aku cakap kat atas bagitau la.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register