Water purifier system berjenama COWAY

CG Sponsors




siput1410

Freshie
Joined
Nov 19, 2008
Messages
18
Reaction score
0
Points
3
Teknologi dari Korea, berasakan R&D 13 tahun.. Sistem penapisan yang canggih... boleh menghasilkan air sejuk,panas dan suhu bilik..
so bila dah balik keje penat2 tu tak payah nak tunggu air masak untuk buat milo untuk husband, anak, bapa dan seluruh keluarga..
dan tak perlu untuk setiap hari menanmbah air kosong didalam peti ais untuk air sejuk..straight dapat dari water purifier system ni... sila PM untuk maklumat lanjut
 
Sponsored Post

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,387
Reaction score
291
Points
131
kat opis aku ade dealer dier..
 

siput1410

Freshie
Joined
Nov 19, 2008
Messages
18
Reaction score
0
Points
3
Untuk produk kegemaran ramai model MACH harga outright(beli terus) RM3200(ada 0% installment), untuk system rental, instalation fee RM200 + RM110(monthly payment).. lepas tu bulan seterusnya bayar RM110 termasuk servis percuma setiap 2 bulan dan penukaran filter ikut jadual secara percuma..warranty 5 tahun... sila hubungi 0193204983(Rizal) untuk mkklumat lanjut :)
 
Last edited:

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
haha aku dulu CT 1st batch hhahahha.. apapun COWAY still da best water purifier!

>>teringat pasang bidet dulu sampai lampu umah korean tu pecah! :))
 
Last edited:

siput1410

Freshie
Joined
Nov 19, 2008
Messages
18
Reaction score
0
Points
3
haha aku dulu CT 1st batch hhahahha.. apapun COWAY still da best water purifier!

>>teringat pasang bidet dulu sampai lampu umah korean tu pecah! :))
wa sekarang dah tak jadi CT ke?? Baru je lantik Ifa Razaih jadi spokeperson..iklan dia kat suria... I LOVE COWAY...heheheh dia cakap la..
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
wa sekarang dah tak jadi CT ke?? Baru je lantik Ifa Razaih jadi spokeperson..iklan dia kat suria... I LOVE COWAY...heheheh dia cakap la..
kompeni dulu lain bro.. tak bayar epf.. so aku cabut la.. hahaha.. sekarang management dah review balik pasal epf baru diorang tau...

tapi coway still da best provider dari segi services, before and after sales memang mantopp.. dulu takde cody.. kadang² kitorang yg kena wat.. aku tak kisah.. hehe :)cgrock

kim salam aku kat nazwa.. :)
 

siput1410

Freshie
Joined
Nov 19, 2008
Messages
18
Reaction score
0
Points
3
kompeni dulu lain bro.. tak bayar epf.. so aku cabut la.. hahaha.. sekarang management dah review balik pasal epf baru diorang tau...

tapi coway still da best provider dari segi services, before and after sales memang mantopp.. dulu takde cody.. kadang² kitorang yg kena wat.. aku tak kisah.. hehe :)cgrock

kim salam aku kat nazwa.. :)
sekarang dah ada epf eh utk ct? aku HP je baru..target nak jadi HM nih... hahahah join la balik jadi HP.. and thank you for the promotion ..company bayar latut2 ribu oo utk ifa raziah buat promo... :D
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
sekarang dah ada epf eh utk ct? aku HP je baru..target nak jadi HM nih... hahahah join la balik jadi HP.. and thank you for the promotion ..company bayar latut2 ribu oo utk ifa raziah buat promo... :D
hoho.. aku lepas resign CT aku jadik HP.. tapi memandangkan aku tak aktif dan takde sales, so aku dah malas sebab nak fokus kat tempat keja baru kan masa tu..

woongjin ni kan top 3 kat korean.. skarang tah la.. tu sebab mampu buat promosi gempak² tu.. aku bangga ada gak melayu jadik HP.. dulu time aku, HP sorang dua jekk melayu .. skrang mesti dah ramai.. hehehe..

percayalah bro.. company ni bule g lebih jauh kat mesia,.. target diorang utk bukak kilang kat sini utk keluarkan produk coway.. dan supply ke asia tenggara..

produk mahal? bagi aku tak.. harga jual setanding dengan kualiti barang yg kita dapat dan berbaloi... ko usaha la buat sales k. dan satu lagik, tips aku nak bagitahu ni,..

kena closed dengan customer.. selalu call follow up tanya keadaan water purifier tu mcm mana ok ke tak.. insyALLAH ko akan dapat sales lagi kat situ nanti.. lagi 1, ko wat sticker name & phone no, lekat kat situ..

anas, wahab, tu batch aku.. kalo jumpa diorang kim salam :D

last skali ko kena rapat dan kawtim dengan CT.. kalu bule ko kena pegi site (g umah/opis nak pasang tu) join CT skali.. belanja diorang makan ker.. kat situ nampak ko punya komitmen.. so CT pun suka kat ko.. then bila ko ada sales lagi, diorang akan tolong ko pulak pasang.. heheh sekadar tips.. :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register