Water Beaute World Berhad(1066479-X) - www.wbw2u.com

Recommended Brokers


abesoff

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2006
Messages
3,140
Reaction score
1
Points
30
Di WBW BERHAD KAMI MENAWARKAN DUA PELUANG PENJANAAN INCOME SECARA SERENTAK IAITU PENDAPATAN AKTIF (bekerja) DAN PENDAPATAN PASIF (auto pilot)

Utk Menjana pendapatan Pasif di WBS plan..( 1.7% Sehari) Peserta harus Join keahlian di Plan Aktif terlebih dahulu.. Terdapat 4 pakej

Maksimum Pembelian Share WBS Plan... WBW Berhad adalah
Mengikut pakej keahlian..

Terdapat 4 Pakej Keahlian :-

1)EXECUTIVE - RM350
-Dpt 2 Box Produk Kesihatan

Kelayakan Simpanan diWBS plan
MIN BUY - USD 100
MAX BUY - USD 5000

2)PRIME - RM1050
-Dpt 7 Box Produk Kesihatan

Kelayakan Simpanan diWBS plan
MIN BUY - USD 100
MAX BUY - USD 20,000

3)GRAND - RM3500
-Dpt 24 Box Produk Kesihatan

Kelayakan Simpanan diWBS plan
MIN BUY - USD 100
MAX BUY - USD 50,000

4)PLATINUM - RM7000
-Dpt 50 Box Produk Kesihatan
-Qualify As M.Stokis

Kelayakan Simpanan diWBS plan
MIN BUY - USD 100
MAX BUY - USD 100,000

*Tahap pembelian Maxima share WBS Plan adalah berdasarkan pakej keahlian..(Pakej Boleh Upgrade)

-SETIAP PEMBELIAN SHARE LAYAK MENIKMATI PULANGAN 1.7% SEHARI SELAMA 100 HARI DARI JUMLAH PEMBELIAN SHARE..
-PENGIRAAN REBET 1.7% TIDAK TERMASUK DGN NILAI PEMBAYARAN PAKEJ


*Pulangan/REBET akan di bayar secara auto setiap 2 minggu sekali dan akan dikenakan charge 3%
*Hanya 70% hasil keuntungan yg akan di bayar DAHULU Baki 30% akan dibayar 20% secara beransur2.. bermula bulan 6 bln dr tarikh peyertaan sehingga kosong
 
Sponsored Post

dollarkey

Fun Poster
Joined
Apr 26, 2008
Messages
519
Reaction score
79
Points
20
Di WBW BERHAD KAMI MENAWARKAN DUA PELUANG PENJANAAN INCOME SECARA SERENTAK IAITU PENDAPATAN AKTIF (bekerja) DAN PENDAPATAN PASIF (auto pilot)

Utk Menjana pendapatan Pasif di WBS plan..( 1.7% Sehari) Peserta harus Join keahlian di Plan Aktif terlebih dahulu.. Terdapat 4 pakej

Maksimum Pembelian Share WBS Plan... WBW Berhad adalah
Mengikut pakej keahlian..

Terdapat 4 Pakej Keahlian :-

1)EXECUTIVE - RM350
-Dpt 2 Box Produk Kesihatan

Kelayakan Simpanan diWBS plan
MIN BUY - USD 100
MAX BUY - USD 5000

2)PRIME - RM1050
-Dpt 7 Box Produk Kesihatan

Kelayakan Simpanan diWBS plan
MIN BUY - USD 100
MAX BUY - USD 20,000

3)GRAND - RM3500
-Dpt 24 Box Produk Kesihatan

Kelayakan Simpanan diWBS plan
MIN BUY - USD 100
MAX BUY - USD 50,000

4)PLATINUM - RM7000
-Dpt 50 Box Produk Kesihatan
-Qualify As M.Stokis

Kelayakan Simpanan diWBS plan
MIN BUY - USD 100
MAX BUY - USD 100,000

*Tahap pembelian Maxima share WBS Plan adalah berdasarkan pakej keahlian..(Pakej Boleh Upgrade)

-SETIAP PEMBELIAN SHARE LAYAK MENIKMATI PULANGAN 1.7% SEHARI SELAMA 100 HARI DARI JUMLAH PEMBELIAN SHARE..
-PENGIRAAN REBET 1.7% TIDAK TERMASUK DGN NILAI PEMBAYARAN PAKEJ


*Pulangan/REBET akan di bayar secara auto setiap 2 minggu sekali dan akan dikenakan charge 3%
*Hanya 70% hasil keuntungan yg akan di bayar DAHULU Baki 30% akan dibayar 20% secara beransur2.. bermula bulan 6 bln dr tarikh peyertaan sehingga kosong
Tak takut ke ngan BNM, SC.
Under AMLA, FSA( BAFIA dulunya)- 10 tahun 50 juta.( S.137 FSA 2013)

Flatform legal tapi cara mcm tak berapa kena.
 

abesoff

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2006
Messages
3,140
Reaction score
1
Points
30
Ramai yg tak faham kongsep sebenar WBW BERHAD: Syarikat WBW mengajak individu2,syarikat2,Koperasi2 untuk SAVING 1.7% ,SHARE Aset2 WBW dlm dunia BSKL,Tawaran Saham IPO LISTED serta menjana pendapatan untuk di kongsi bersama malah di beri produk kesihatan lagi..Bukan mengumpul dana utk syarikat atau skim cepat kaya..Jika kita berfikir secara Positif takkan BOSS dato alex pengasas utama WBW Berhad mempunyai 7 anak syarikat hendak musnahkan Empayarnya yg sudah 17 tahun berkembang dlm dunia perniagaan dlm dan luar negara..Dengar dulu penjelasan baru buat keputusan..Mantopp WBW.


 

dollarkey

Fun Poster
Joined
Apr 26, 2008
Messages
519
Reaction score
79
Points
20
Ramai yg tak faham kongsep sebenar WBW BERHAD: Syarikat WBW mengajak individu2,syarikat2,Koperasi2 untuk SAVING 1.7% ,SHARE Aset2 WBW dlm dunia BSKL,Tawaran Saham IPO LISTED serta menjana pendapatan untuk di kongsi bersama malah di beri produk kesihatan lagi..Bukan mengumpul dana utk syarikat atau skim cepat kaya..Jika kita berfikir secara Positif takkan BOSS dato alex pengasas utama WBW Berhad mempunyai 7 anak syarikat hendak musnahkan Empayarnya yg sudah 17 tahun berkembang dlm dunia perniagaan dlm dan luar negara..Dengar dulu penjelasan baru buat keputusan..Mantopp WBW.


Masalah sebenarnya wujud di sini...lain lain no hal.
Terlalu banyak dah contoh. Kalau benda ni dibenarkan, dah ramai orang buat.Adakah anda sudah berhadapan dengan bahagian perundangan SC @ Bursa Malaysia?. Jika belum, baik anda dapatkan drpd mereka. Tidak rugi apa2 malah untung berganda ganda setelah dapat endorsment drpd mereka:):):).
Memang pihak berkuasa tidak akan ambil tindakan dengan kadar segera. Ambik masa sambil kumpul maklumat & bukti yang "beyond doubt". Berhati hatilah. walau macam mana baik pun jalan ceritanya..peraturan dan undang undang berkenaan perkara ini ( saham bursa malaysia ) adalah jelas....
 

abesoff

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2006
Messages
3,140
Reaction score
1
Points
30
Setiap perniagaan mesti di pantau atau berdaftar dengan (SC) suruhanjaya security, Akaun WBW Berhad di pantau dan berdaftar dengan Suruhanjaya security.
 

abesoff

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2006
Messages
3,140
Reaction score
1
Points
30
Jika takut [email protected] tak perlu impikan kejayaan atau jutawan..Kita boleh minimakan risiko kpd fakta syarikat konsisten 17thn dlm dan luar negara,Aset2 syarikat,15thn berpengalaman dlm BSKL dan berdaftar dgn (SC) Suruhanjaya Securities satu bdn memantau kewangan syarikat..Jom saving 1.7% menggunakan platform Affin Nominees Investment.
 

abesoff

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2006
Messages
3,140
Reaction score
1
Points
30
Jom bersama saya buat saving & terima pulangan 1.7% sehari secara santai-santai, setiap dua minggu sekali terus di bayar ke akaun bank anda.

Syarikat kukuh bertaraf BERHAD lebih 17th beroperasi dalam conventional bisness serta aktif membeli saham-saham IPO dalam BSKL melalui Affin Nominees hampir 15 tahun dan akan public listerd dalam BSKL pada tahun 2016.

Jemput hadir beramai-ramai pada malam ini ke preview yang kami adakan untuk mengetahui bagaimana syarikat ini boleh bayar anda secara consistent atau Info lanjut sila lawat:
www.jutawanwbw.com
 

abesoff

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2006
Messages
3,140
Reaction score
1
Points
30
Just kongsi info real biz terkini, bukan money game, lain drpd yg lain::

Jom bersama saya buat saving & terima pulangan 1.7% setiap hari secara santai2 tanpa anda perlu bersusah payah menaja, tanpa menganggu pekerjaan yang anda buat sekarang. setiap 2 minggu sekali terus dibayar ke akaun bank anda. Syrkt kukuh bertarar BERHAD lebih 17th beroperasi dlm conventional bisness serta aktif membeli saham-saham IPO dalam BSKL melalui Affin Nominees hampir 15 tahun dan akan public listerd dalam BSKL pada tahun 2016. Ketahuinya dengan lebih lanjut bagaimana syarikat ini mampu membayar secara consistent setiap hari di atas saving anda itu dengan melayari web promosi kami disin
www.jutawanwbw.com
 

zalnet

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2006
Messages
5,155
Reaction score
286
Points
81
Setiap perniagaan mesti di pantau atau berdaftar dengan (SC) suruhanjaya security, Akaun WBW Berhad di pantau dan berdaftar dengan Suruhanjaya security.
Mcm menarik, apa bukti wbw dipantau dan berdaftar dgn SC?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register