watchtvseries.us untuk dijual + unique theme by eches

CG Sponsors




eches

Fun Poster
Joined
Aug 21, 2007
Messages
800
Reaction score
17
Points
15
watchtvseries.us + unik wordpress theme utk dijual pada harga RM 15 @ USD 5. Domain tak kena ban dalam sidereel..aku rasa la, sebab semua 345 link masih ada dalam tuh

Expiry 21/7/2009

Sebab jual - Aku dah stop main zango + spring cleaning! :)

Kalau takde sape nak, aku tolak je kat sapa2 yg aku kenal :D kalau takde sapa nak jugak aku biar expired je la..:))

 
Sponsored Post

Sureduit

Super Active Member
Joined
Jul 18, 2006
Messages
5,046
Reaction score
25
Points
75
Sebab jual - Aku dah stop main zango + spring cleaning!
nie teknik apanya bro...??

Kalau takde sape nak, aku tolak je kat sapa2 yg aku kenal kalau takde sapa nak jugak aku biar expired je la..
bagi kat aku jaa laa :)):))
 

eches

Fun Poster
Joined
Aug 21, 2007
Messages
800
Reaction score
17
Points
15
bak sini email nak hantar database + wp theme..domain transfer cerita dalam emel je la :D

update: Alamak sureduit. kau lmbt reply. ada org nak beli plak :)
 
Last edited:

XploR

Junior Member
Joined
May 11, 2008
Messages
93
Reaction score
5
Points
11
Eches, aku nak beli. dah jual ker?
 

zattara

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
1,514
Reaction score
22
Points
30
biase la tu zif...eches...saper tak kenal..klau bukan kat sini jer...ader tmpat len yg dipromot...huhu...
 

XploR

Junior Member
Joined
May 11, 2008
Messages
93
Reaction score
5
Points
11
aku nak beli gak sbnrnya wpun slps aku xplor2 jenuh aku mencari link2 dia kat sidereel tp xde. :D
sekali dia dah jual daa
 

eches

Fun Poster
Joined
Aug 21, 2007
Messages
800
Reaction score
17
Points
15
aku ingat nak tolak kat sureduit, pastuh tiba2 ada org sapu kat forum rahsiazango :D ingat takde sapa nak dah..aku ada 2 3 site lagi jual harga borong (sbb tak well develop), tp aku tak rasa ada org mesia nak beli sebab main income datang dari EPN (kat mesia program tuh takde)

http://worldcoinscollector.com/
http://pendantlocketauctions.com/

blog anime
http://animecreek.com (aku offer kat sorang member CG) so status on hold, gamak takde apa2 persetujuan aku release..

spring cleaning!! lelong2! :D

aku nak beli gak sbnrnya wpun slps aku xplor2 jenuh aku mencari link2 dia kat sidereel tp xde. :D
sekali dia dah jual daa
kalau gitu tuh mungkin website zango aku yg lain2 kot..sori misinformation :)

 
Last edited:

inspiration

Fun Poster
Joined
Nov 23, 2007
Messages
209
Reaction score
57
Points
20
lambat pulak masuk :) takpe next time mungkin bro eches ada buka offer lain kot :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register