warning!!!

CG Sponsors




vincentlim99

Fun Poster
Joined
Jan 15, 2008
Messages
305
Reaction score
0
Points
10
Dear All,

Sila ambil perhatian, jangan sekali bank in wang ke account 163046237754 atas nama 'saiful'dari kelantan. Ini orang tipu.Jangan sekali kena tipu. Dia offer prepaid card murah and kata akan kirim the card after you bank in. Asyik kejar kamu bank in dia, tetapi barang tidak dikirim keluar pula. Telephone juga tak mau buka. Thread ini adalah untuk remainding kamu,jangan sekali percaya dia.
Dia punya telephone ialah 0134850245. Sesiapa kenal dia, sila beritahu saya.

thanks & regards,
vincent
 
Sponsored Post

podgie

Active+ Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
4,245
Reaction score
1
Points
30
sengkek pny mangkuk pn ade...kc ajar ini mgkuk hayun..jd awas pd yg mau cr prepaid murah2..beware of dog
 

shany

Active Member
Joined
Aug 5, 2008
Messages
1,750
Reaction score
5
Points
25
huh..
mmg pantang ngan owang mcm nie..
hr ni dye blh lari,sorok lh dye,
akhirat nnt tau lh dye..siap dh tmpt utk dye :mad:
 

caterpillar

Banned
Joined
Nov 7, 2007
Messages
882
Reaction score
2
Points
15
org macam inilah yg merosakkan & membusukkan org nama org islam..
 

podgie

Active+ Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
4,245
Reaction score
1
Points
30
da bnyk kes yg mlbtkn mgkuk ni..tu sume yg nk beli top up pastu suh bank in..org kite ni baek sgt..last2 org2 kite jgk yg amik pluang
 

gastacopz

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
da bnyk kes yg mlbtkn mgkuk ni..tu sume yg nk beli top up pastu suh bank in..org kite ni baek sgt..last2 org2 kite jgk yg amik pluang
ko da terkena ker bro?:-?:-?:-?aku x ley cmnie, mmg aku angin, wat malu bangsa melayu je:">
 

klipkertas

Fun Poster
Joined
Sep 20, 2008
Messages
176
Reaction score
2
Points
15
ko da terkena ker bro?:-?:-?:-?aku x ley cmnie, mmg aku angin, wat malu bangsa melayu je:">
Ye lah.... hati hati bro... try sms mintak refund:eek:

untuk deal dgn first timer seller, kau (buyers) beli lah dengan rega kecil kecialan... below rm50 or below rm100

tips:

mcm aku (mcm first time seller), aku jual prepaid kecil-kecilan... jual dlm rm10..rm30..rm50... bila buyers dan ada confident n ada 'mark' positive recomendation... u boleh start jual secara 'big' volume

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=52194&page=38
 

gastacopz

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
Ye lah.... hati hati bro... try sms mintak refund:eek:

untuk deal dgn first timer seller, kau (buyers) beli lah dengan rega kecil kecialan... below rm50 or below rm100

tips:

mcm aku (mcm first time seller), aku jual prepaid kecil-kecilan... jual dlm rm10..rm30..rm50... bila buyers dan ada confident n ada 'mark' positive recomendation... u boleh start jual secara 'big' volume

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=52194&page=38
ko mmg boleh dipercayai bro.:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid
 

amazinggold88

CG Top Poster Club
Joined
Nov 1, 2008
Messages
44,759
Reaction score
208
Points
123
Ye lah.... hati hati bro... try sms mintak refund:eek:

untuk deal dgn first timer seller, kau (buyers) beli lah dengan rega kecil kecialan... below rm50 or below rm100

tips:

mcm aku (mcm first time seller), aku jual prepaid kecil-kecilan... jual dlm rm10..rm30..rm50... bila buyers dan ada confident n ada 'mark' positive recomendation... u boleh start jual secara 'big' volume

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=52194&page=38


btl bro
aku stuju..tp bli ngn kau mmg x tpu pnye :)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register