BTC USD 38,240.4 Gold USD 1,796.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Warning Message Dari Celcom???

En. Rhoma Irama

Super Active Member
Joined
Nov 16, 2007
Messages
7,565
Reaction score
706
Points
111
Aku dapat SMS ni dari Celcom tadi, 04 Nov 2008 @ 1137hrs.

Mintak komen dan pandangan anda semua

Perhatian! Berhati-hati dgn SMS atau panggilan utk peralihan ke Maxis, DiGi, U Mobile yg diragui.
Kekalkan nombor anda dgn rangkaian terluas & terhebat Celcom

Macam desperate jek Celcom nih... rasa tergugat ker :D:D
 
Sponsored Post

eishen

Active+ Member
Joined
Nov 26, 2007
Messages
3,545
Reaction score
82
Points
30
aku da lme dpt
2mggu lps kot
heheheheh
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
dah lama ni, bulan lepas lagi aku dapat, aku memang setia ngan celcom, kekeke

apa barang max n DG, kuang3x
 

Dellyx

Fun Poster
Joined
Aug 15, 2008
Messages
863
Reaction score
7
Points
15
aik aku tak dapat dapat lak lagi..
 

dr_alban

Super Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
CECLOM ******* ni..

HAL-hal mcm ni pandai lak alert..

time tukor2 PLAN xde nyer nak inform

scamdolll..

say no to drug
say no to celcom
 

En. Rhoma Irama

Super Active Member
Joined
Nov 16, 2007
Messages
7,565
Reaction score
706
Points
111
aku nak kata setia dgn celcom tu, tak jugak. Cuma sayangkan nombor aku je. Nak tukar telco lain dgn kekalkan nombor celcom pun cam tak best je rasanya. Wait n see je la
 

o_o2o_o3

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2007
Messages
3,979
Reaction score
144
Points
33
yang akan jadi mangsa pengguna semua... ingatkan sama telco... rupanya no je sama tapi lain telco... rate dah jadi lain... aduhhhh
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register