Warga UiTM Shah Alam - bdk2 uitm salam mari2 lepak sini..... ex-uitm pown boleh gak

CG Sponsors




viper207

Banned
Joined
Nov 12, 2008
Messages
5,590
Reaction score
54
Points
70
thread nie aku wujudkan utk budak2 uitm shah alam yang still lagi study kat sini

boleh share2 information.. berkenal2 kenalan

aku skang nie degree kat uitm salam part 4

dulu diploma comp science pun kat uitm salam batch 2005 >:)>:)>:)



 
Last edited:
Sponsored Post

viper207

Banned
Joined
Nov 12, 2008
Messages
5,590
Reaction score
54
Points
70
mari warga2 uitm shah alam kiter lepak2 sini:D
 

apiez_85

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
4,972
Reaction score
104
Points
43
xde awek2 ke dlm ni?
aku nak gak ngorat awek uitm shah alam ni :D
 

viper207

Banned
Joined
Nov 12, 2008
Messages
5,590
Reaction score
54
Points
70
ciss.. aku baru jer bukak thread nie hari nie

lagi satu thread tu budak ex-uitm jer

nie utk saper yg still belajar lagi
 

apiez_85

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
4,972
Reaction score
104
Points
43
oit viper.ada kenal awek2 cun x?
 

roque_neb

Fun Poster
Joined
Jan 1, 2009
Messages
111
Reaction score
0
Points
10
hey ya~
ak dak uitm gaks..
skng nyewa kt sek 7..
tp latest ni jam gler la uitm..
bengang tul..
hehehe..
 

viper207

Banned
Joined
Nov 12, 2008
Messages
5,590
Reaction score
54
Points
70
hey ya~
ak dak uitm gaks..
skng nyewa kt sek 7..
tp latest ni jam gler la uitm..
bengang tul..
hehehe..
tu laa pasal.. diorang ambk ramai sgt student newbie

jam makin lamer makin teruk

dalam uitm pown dah jadi sesak.. xmcm mase mula2 aku dtg sini 2005:mad:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register