Covid-19 Warga CG yang terkesan dengan pengangguran sejak wabak Covid19?

CG Sponsors




Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,250
Reaction score
1,894
Points
101
Just wondering jika ada warga CG yang baru saja mungkin diberhentikan majikan sejak beberapa bulan yg lalu? Kalau possible boleh share dgn rakan ahli forum. Mana tau ada yang nampak kebolehan anda dan boleh buka apa apa peluang dari thread ini. Thx.
 
Sponsored Post

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,527
Reaction score
1,603
Points
596
semoga kuat semangat dan terus kuat usaha

yang saya nampak buat duit yang terbuka

bisnes delivery

runner poslaju jnt food panda

tengok yang kena berhenti kilang banyak buat delivery
 

aliQue

Super Active Member
Joined
Sep 26, 2006
Messages
5,139
Reaction score
31
Points
70
jiran ada kena. hari ni tgk anak diorg main2 kat bawah, esok je rumah dah kosong. jiran lain bagitau laki kena berhenti kerja, so satu family pindah ke jb. sedih.
 

Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,250
Reaction score
1,894
Points
101
So takde sorang pun warga CG yg diberhentikanlah?
 

akudotcom

Legendary Member
Top Poster #4
Joined
Jun 17, 2007
Messages
10,573
Reaction score
1,895
Points
201
Setakat ni takde plak dgr drp kwn2 sendiri
Semua masih bekerja

tp kalau slalu naik grab, kebanyakannya yg jd drebar kata mereka kene berenti keje masa covid

ada dengar cerita jg, anak2 buah yg baru grad dpt keje
 

jp59

Fun Poster
Joined
Jul 29, 2018
Messages
727
Reaction score
83
Points
30
ada dengar cerita jg, anak2 buah yg baru grad dpt keje
Isnin lepas, ada anak kwn dapat kije nk lapor diri kat ipoh. Takleh sebab red zone. Sume yg lapor diri aritu kena balik kg dulu. Nanti sehingga dipanggil smula.
😉
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
287,187
Reaction score
11,958
Points
2,376
So takde sorang pun warga CG yg diberhentikanlah?
Setakat ni takde perasan lagi warga CG berkongsi mereka telah dibuang kerja sejak PKP
 

akudotcom

Legendary Member
Top Poster #4
Joined
Jun 17, 2007
Messages
10,573
Reaction score
1,895
Points
201
Jiran blakang beli vellfire time2 covid pun ado..lg den poning hahah
 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Top Poster #3
Joined
Nov 23, 2012
Messages
25,798
Reaction score
3,793
Points
236
So takde sorang pun warga CG yg diberhentikanlah?
saya dan keluarga (warga emas) tiada bos, walaupun hulu-hilir sentiasa jaga SOP dan bawa sanitizer / extra mask dalam sling bag
harap bos pun sihat wal-afiaht selalu ..

:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register