BTC USD 50,726.0 Gold USD 1,781.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Warga CG nk opinion korang siket!!!

kasmarol

Super Active Member
Messages
9,942
Joined
Dec 12, 2008
Messages
9,942
Reaction score
59
Points
80
Assalamualaikum.....

Saya nak tahu boleh x sape2 terutama(hackers) kalo diorang dapat akaun book saving number kita, diorang boleh hack ke duit2 kite? :-?:-?

bg pendapat siket kengkawan......:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Messages
38,557
Paid Membership
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
jangan kasi password ler.. lagi pun kan ada TAG...
Hantar kat HP kita sendiri pulak tu
 

wan_ensem501

Active Member
Messages
1,632
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
Assalamualaikum.....

Saya nak tahu boleh x sape2 terutama(hackers) kalo diorang dapat akaun book saving number kita, diorang boleh hack ke duit2 kite? :-?:-?

bg pendapat siket kengkawan......:)cgrock:)cgrock

knp??
duit ko ade kena kebas ke??
aku bab ni x pasti gak...
 

kasmarol

Super Active Member
Messages
9,942
Joined
Dec 12, 2008
Messages
9,942
Reaction score
59
Points
80
pasal mmber dah ade kes hilang duit dlm saving akaun.igt2 bg akaun bank je kt scam 2.....hmm ...:-?:-?
 

Muhammad_27

Super Active Member
Messages
7,914
Joined
Nov 8, 2007
Messages
7,914
Reaction score
86
Points
70
Hackers tak ade TAG number pun leh transfer amount saving tu....:)paid:)paid

tula Hackers namenya.. tak de lagi satu manusia pn dapat buat system yang sempurna..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register