[Wanted] Tanah Kempas,Johor

CG Sponsors




[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
570
Points
166


Mencari owner atau kenalan kepada tuan tanah yg terletak di tempat seperti di gambar yg tertera.
Jika anda mengenali tuan tanah atau anda owner kepada tanah tersebut sila berjumpa kami untuk proses rundingan.
Tanah sedia untuk dibangunkan.

Sila [email protected] no di siggy

TQ,regards
 
Sponsored Post

maslinkcc

Fun Poster
Joined
Mar 29, 2008
Messages
707
Reaction score
13
Points
15
hello bro..
saya ada 1 bidang tanah kat area gelang patah nusajaya, jb.
keluasan 2.8 ekar.lokasi dekat highway pontian link/2ndlink.
hakmilik bebas, freehold.future development sesuai untuk petrol station.
anything contact 012-7134498
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
570
Points
166
hello bro..
saya ada 1 bidang tanah kat area gelang patah nusajaya, jb.
keluasan 2.8 ekar.lokasi dekat highway pontian link/2ndlink.
hakmilik bebas, freehold.future development sesuai untuk petrol station.
anything contact 012-7134498
klu nk bg sbg listing boleh gak....dokumen completed ker?...
 

maslinkcc

Fun Poster
Joined
Mar 29, 2008
Messages
707
Reaction score
13
Points
15
klu nk bg sbg listing boleh gak....dokumen completed ker?...
ni member owner yg mintak tolong cari buyer.kalau nak jumpa owner sendiri pon boleh arange.owner melayu singapore.
tentang dokumen tu kene tanye owner.taktau sgt lah.
ni kita tolong member2 jek.
kalau leh buat RM ok gak kan..hehehe
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
570
Points
166
ni member owner yg mintak tolong cari buyer.kalau nak jumpa owner sendiri pon boleh arange.owner melayu singapore.
tentang dokumen tu kene tanye owner.taktau sgt lah.
ni kita tolong member2 jek.
kalau leh buat RM ok gak kan..hehehe
ooo kira pd awk xder aper2 dokumen ker?...klu camtue kena ader buyer la bru jumpa owner....tkut2 nnti owner xnk lyn sbb bwk agen....
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
570
Points
166
yer..international and free hold.
nanti saya contact leh kita jumpa.ok.
orait bro xder masalah....set appoinment dlu tkut xfree...jdi bole adjustkn time 2....anyway....thanks bro....
 

maslinkcc

Fun Poster
Joined
Mar 29, 2008
Messages
707
Reaction score
13
Points
15
no geran atau no hsd ada ke?
kalau ada senang sikit kawan check kan
 
Sponsored Post
Top
Log in Register