Covid-19 Wanita didenda tak pakai pelitup muka tunjuk CCTV, sangkal kenyataan polis

CG Sponsors




pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
7,856
Reaction score
589
Points
121
Baya-baya ni kalau slow talk dengan abang polis tu ada harapan boleh lepas ni.
Mungkin dia tak ada skill nak mengayat agaknya.
 
Sponsored Post

pelitaminyak

Active+ Member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
2,885
Reaction score
764
Points
81
Bayar je kak, pemilik kafe kan ......... Tak payah le nak viral sgt ......... Biar jadi iktibar pada yg lain juga
 

pelitaminyak

Active+ Member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
2,885
Reaction score
764
Points
81
mmg dia nak mende ni viral..sbb lau tgk dlm post dia ni, bersepah dia selit iklan product dia.. kira serampang 5 mata la..
Masalahnya, polis dah bagi gambar dia kan dah kantoi ........ Produk tak laku sampai buat viral macam tu sekali ........ Aduh pelik2 manusia sekarang ni
 

oso050

Active Member
Joined
Feb 25, 2018
Messages
1,321
Reaction score
207
Points
43
tu lah lah...kesian....dia tak dekt dgn sapa......kalau gi jogging atau brisk walk kena pakai mask ke?....karang tetiba...balik brisk walk....nak lintas jalan...kena charge pulak
Ni yg tmn risau jgk ni..naya lah
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
24,297
Reaction score
1,884
Points
206
den raso dlm hal ni polis blh tolak ansur, nmpk akak tu baru kuar keto tapi tepi2 akak tu takdo org ramai sosak2, polis boleh kasi warning

maaf kak sila pakai mask ye sblm masuk tempat sesak, klu x kami kena amik tindakan
 

akudotcom

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
11,608
Reaction score
2,024
Points
201
Cuba kalau adik bradik dia ke bini dia ke
Mau dia nak saman hahah

kwn tgk polis pun pakai kete cermin gelap
Selamba jek..takde plak saman diri sendiri :p
 

abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,371
Reaction score
129
Points
43
Aku beli Ringfit...exercise guna tu je dekat rumah...habis basah baju,gila level dia...nak tercabut pinggang,kaki,tangan,lutut arghhhhh
 

Attachments

kopirait

CG Top Poster Club
Top Poster #4
Joined
Apr 18, 2010
Messages
37,248
Reaction score
2,625
Points
206
Aku beli Ringfit...exercise guna tu je dekat rumah...habis basah baju,gila level dia...nak tercabut pinggang,kaki,tangan,lutut arghhhhh
berapa nilai kerugian?
Ini macam wii ke?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register