BTC USD 22,789.8 Gold USD 1,922.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Viral Wanita dedah taktik ‘founder’ tiba-tiba jadi kaya, produk pun orang tak kenal

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
395,027
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
395,027
Reaction score
26,678
Points
2,836
Awards
2
Nak jadi ejen kena rajin
Pulak tu kena pandai buat marketing
Jangan tamak
Kena faham produk founder timbang kilo ni memang jenis tak tahan lama sebab biasanya produk kategori sampah (ada toksik dalam produk)

Pelanggan tak ramai pun beli
Founder untung besar sebab ejen je beli banyak
Nak cepat kaya
Founder senyum je la stok dah habis ejen beli

Ejen la berendam air mata bila stok menimbun tak laku
 
Sponsored Post

labumas

Junior Member
Messages
69
Joined
Aug 8, 2022
Messages
69
Reaction score
12
Points
11
salam cg,...

selalu bila kita bercakap benda betol org cakap penipu,...sy dah lali semua tu,sebelah utara,...skang baru org kelamkabut nak cari herba,...dh xde dah,...biaq la diaorg hadap sendiri,....aku xpandai menipu,...buat pakejing pon xberapa menarik,...tp ada yg cuba beli atas sbb kesian,..maaf la,...aku bukan peminta sedekah.skang member bgtau,...ada customer cari herba aku.boleh ja...tp aku dh keja lain,..stkt2 tu nt sy crkan..tp masa sy cuti jer la,...aku bertahan 1thn.kesian ank bini,..sbb tu tukar profesyen.,...3 thn ja kt kl ni,..cari modal skit,..untuk pembangunan produk aku.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
395,027
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
395,027
Reaction score
26,678
Points
2,836
Awards
2
produk timbang kilo ni ramai artis buat. hehe. lepas tu claim jd founder.

Artis lah paling mudah nak buat sebab dah ramai pengikut dan penyokong tegar
Pantang artis buat terus sokong sepenuh hati
Akhirnya merana sendiri
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
395,027
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
395,027
Reaction score
26,678
Points
2,836
Awards
2
benda2 macam ni dah lama kan.. tapi pelanggan still kena kencing jugak... support konon nak support bangsa sendiri. tapi bangsa sendiri menipu.. harey tui.......

Tu nama nya sokongan membuta tuli
Bukannya sokongan tak berbelah bahagi
 

Jackhalid

Super Active Member
gem
Messages
7,345
Paid Membership
Joined
May 24, 2008
Messages
7,345
Reaction score
1,755
Points
151
ni namanya jutawan produk kilang OEM. packaging & brand lain2. dalam semua sama.

margin mmg besar. persaingan tinggi. dan ya, mmg pelik bila produk2 kosmetik yg kita x pernah dengar pun founder nya kaya raya.

jadi jawapannya ialah sbb ejen yg berduit yg beli. bukan direct customer.
 
Sponsored Post

Top
Log in Register