BTC USD 17,227.2 Gold USD 1,797.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Viral Wanita dedah taktik ‘founder’ tiba-tiba jadi kaya, produk pun orang tak kenal

labumas

Junior Member
Messages
69
Joined
Aug 8, 2022
Messages
69
Reaction score
11
Points
11
teknik menipu kekayaan ni ramai jer org buat,...ada bermacam2 teknik.tp Allah benci penipu ni...niaga hasil manipulasi mata org.sy bg satu contoh yer,...korang pernah tengok org tayang duit not seratus tebal 3-4inchi kt tangan.....agak2 la kalau duit tulen berani ka kita buat mcm tu,,....he3 sendiri jawapyer...
 
Sponsored Post

labumas

Junior Member
Messages
69
Joined
Aug 8, 2022
Messages
69
Reaction score
11
Points
11
teknik menipu kekayaan ni ramai jer org buat,...ada bermacam2 teknik.tp Allah benci penipu ni...niaga hasil manipulasi mata org.sy bg satu contoh yer,...korang pernah tengok org tayang duit not seratus tebal 3-4inchi kt tangan.....agak2 la kalau duit tulen berani ka kita buat mcm tu,,....he3 sendiri jawapyer...
apa pon klau kita melihat sesuatu dgn nafsu lesu kita dapat,Allah bg otak,...hati,...nilai la sendiri.jgn salahkn org lain lak kalau kenatipu,...kaji blk apa silap kita...ada org tu seumur idop ditipu,sy pon sama kena tipu gak,...tp kenapa sbb sy igt dunia skang nie bnyak scam....mana2 ada.penipu ni cari peluang ja,...klau buka ruang atau beri ruang kepada penipu(scam) jadilh kita mangsa....
 

labumas

Junior Member
Messages
69
Joined
Aug 8, 2022
Messages
69
Reaction score
11
Points
11
apa pon klau kita melihat sesuatu dgn nafsu lesu kita dapat,Allah bg otak,...hati,...nilai la sendiri.jgn salahkn org lain lak kalau kenatipu,...kaji blk apa silap kita...ada org tu seumur idop ditipu,sy pon sama kena tipu gak,...tp kenapa sbb sy igt dunia skang nie bnyak scam....mana2 ada.penipu ni cari peluang ja,...klau buka ruang atau beri ruang kepada penipu(scam) jadilh kita mangsa....
sbb tu kita perlu filter,...untok tapis penipu ni,...kena igt,penipu ni mcm kita gak.dia pon blajar dulu sblom jadi penipu.,...ada x dlm cg ni prenah kena tipu dgn alien....ha3.....kaji diri.....sapa nk jd geng aku,...email la,jgn segan2.tapi trick penipu ni ramai,sapa pon berpotensi jadi penipu tanpa register...jgn jujur jer maka resmi nya anda scam.
 

labumas

Junior Member
Messages
69
Joined
Aug 8, 2022
Messages
69
Reaction score
11
Points
11
sbb tu kita perlu filter,...untok tapis penipu ni,...kena igt,penipu ni mcm kita gak.dia pon blajar dulu sblom jadi penipu.,...ada x dlm cg ni prenah kena tipu dgn alien....ha3.....kaji diri.....sapa nk jd geng aku,...email la,jgn segan2.tapi trick penipu ni ramai,sapa pon berpotensi jadi penipu tanpa register...jgn jujur jer maka resmi nya anda scam.

lambat kaya bro duduk kat production,....buat marketing la bro cepat kaya, ...taik kambing kalau kau power marketing boleh jadi jutawan ooo....bikin makjun
taik kambing kita buat baja pokok,..bkn bagi org mkn,...xde ilmu jgn ckp,...sy yg bercakap sy boleh bukti.meh ctc sy ...email jer
 

fuhrer_69

Active+ Member
Messages
2,758
Joined
Sep 18, 2013
Messages
2,758
Reaction score
542
Points
81
founder tak salah, yang salah nye tu agent.

yang kayakan founder pun, duit dari agent tu sendiri.

produk tak habis jual, agent yang tanggung rugi.
 

labumas

Junior Member
Messages
69
Joined
Aug 8, 2022
Messages
69
Reaction score
11
Points
11
founder tak salah, yang salah nye tu agent.

yang kayakan founder pun, duit dari agent tu sendiri.

produk tak habis jual, agent yang tanggung rugi.
founder nk kaya sorang la tu,...jadi ejen banting tulang siang mlm,kerja kejar itu dan ini,....wat pakejing,...label smua,...xpe agen,...cari lap yg ada tauliah atau kepakaran,...bwk pruduk founder kayangan tu test,...bahaya atau tidak pada pengguna.jwpn ada disitu
 

labumas

Junior Member
Messages
69
Joined
Aug 8, 2022
Messages
69
Reaction score
11
Points
11
founder nk kaya sorang la tu,...jadi ejen banting tulang siang mlm,kerja kejar itu dan ini,....wat pakejing,...label smua,...xpe agen,...cari lap yg ada tauliah atau kepakaran,...bwk pruduk founder kayangan tu test,...bahaya atau tidak pada pengguna.jwpn ada disitu
bru puas hati jadi agen...produk pon mantap dan padu,founder mmg xsalah,...jgn takot la,....ha3
 

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
165,139
Joined
Jan 13, 2009
Messages
165,139
Reaction score
22,627
Points
1,831
Awards
1
Ponder xpaksa pun agent beli stok banyak2 🤭

Agent yg tamak nak melipat duit
 

labumas

Junior Member
Messages
69
Joined
Aug 8, 2022
Messages
69
Reaction score
11
Points
11
Ponder xpaksa pun agent beli stok banyak2 🤭

Agent yg tamak nak melipat duit
tamak sbb dpt ofer murah,....founder xkan simpan stok lama2,....jd ejen lak pemalas tahap gaban,igt stok melambak tu boleh jual sendiri ker,...u kena ada plan,kena ada backup plan,...strategi perniagaan,kalau korang ada modal.tp malas nk buat keja,...cari investmen,...kaji dulu dan siasat,...bukan membabi buta labur sana sini.kaji dulu tmpt mana nk dilabur dulu.malas gak tanya pakar,...tp bila jumpa konsultan dia kata u byr dulu fee kt acc sykt.bru citer
 

labumas

Junior Member
Messages
69
Joined
Aug 8, 2022
Messages
69
Reaction score
11
Points
11
tamak sbb dpt ofer murah,....founder xkan simpan stok lama2,....jd ejen lak pemalas tahap gaban,igt stok melambak tu boleh jual sendiri ker,...u kena ada plan,kena ada backup plan,...strategi perniagaan,kalau korang ada modal.tp malas nk buat keja,...cari investmen,...kaji dulu dan siasat,...bukan membabi buta labur sana sini.kaji dulu tmpt mana nk dilabur dulu.malas gak tanya pakar,...tp bila jumpa konsultan dia kata u byr dulu fee kt acc sykt.bru citer
pernah dengar org tamak selalu rugi,sapa nk tau org tamak untung selalu...meh jumpe sy...
 
Sponsored Post

Top
Log in Register